
Pievagrybių padažas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų | pievagrybiai |
60 gramų | sviestas |
1 vienetas | dižono garstyčios |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gerai nuplauti pievagrybius, smulkiai supjaustyti ir troškinti uždengtame puode su sviestu ir citrinos sultimis. Pridėti garstyčių ir dar šiek tiek patroškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Padažas bulvėms
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Padažas – marinatas
-
Citrinų sirupas
-
Šviežių grybų padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Mango padažas
-
Žuvies padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Užtepėlė
-
Kavos padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
Pievagrybių padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Dižono garstyčios,
1 vienetas - Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai nuplauti pievagrybius, smulkiai supjaustyti ir troškinti uždengtame puode su sviestu ir citrinos sultimis. Pridėti garstyčių ir dar šiek tiek patroškinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...