Sausame puode pakepiname sausus miltus iki 2 minučių.
Įdedame gabaliuką sviesto ir ištirpiname.
Pakepiname 5 minutes sukapotą svogūną.
Įmaišome prieskonius ir pomidorų pastą.
Supilame grietinėlę (10-15 proc. riebumo) ir verdame, kol grietinėlė pradeda kunkuliuoti.
Pomidorų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 45 gramai | sviestas |
| 4 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Olandiškas padažas
-
Gvakamolė
-
Baltasis padažas
-
Pomidorų čatni
-
Kari padažas
-
Kavos padažas
-
Šviežių grybų padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Česnakinis padažas
-
Aštrus padažas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Padažas su avokadu
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Saldžiaaštris padažas
-
Sūrio padažas
-
Konservuota adžika
Pomidorų padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
45 gramai -
Pomidorų pasta,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausame puode pakepiname sausus miltus iki 2 minučių.
Įdedame gabaliuką sviesto ir ištirpiname.
Pakepiname 5 minutes sukapotą svogūną.
Įmaišome prieskonius ir pomidorų pastą.
Supilame grietinėlę (10-15 proc. riebumo) ir verdame, kol grietinėlė pradeda kunkuliuoti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
