![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Džiūvėsėlių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinis padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Avokado padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Česnako padažas
-
Padažas bulvėms
-
Kmynų padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Kari padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Padažas keptai mėsai
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Grietinės padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Guacamole
-
Pomidorų čatni
-
Moliūgų kečupas
-
Padažas – marinatas
Džiūvėsėlių padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto - Citrinų sultys
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...