
Džiūvėsėlių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Grybų padažas
-
Padažas keptai mėsai
-
Pomidorų padažas
-
Uogų padažas blynams
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Kari padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Česnakinis padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Pomidorų padažas
-
Medaus padažas
-
Sojų padažo dažinys
-
Dietinis padažas
-
Aviečių padažas desertams
Džiūvėsėlių padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto - Citrinų sultys
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...