
Džiūvėsėlių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kari padažas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Konservuota adžika
-
Dietinis padažas
-
Užtepėlė
-
Viskio karamelė
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Avokadų padažas su citrina
-
Pomidorų padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Spanguolių padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Baravykų padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Mango padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
Džiūvėsėlių padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto - Citrinų sultys
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...