Džiūvėsėlių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
| 2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| šiek tiek | citrinos (žievelė) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Padažas su voveraitėmis
-
Padažas su avokadu
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Šviežių grybų padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Pomidorų padažas picai
-
Dietinis padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Vanilinis padažas
-
Raudonasis padažas
-
Guacamole
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Voveraičių padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Brokolių padažas
-
Žuvies padažas su krienais
-
Riešutų padažas
-
Sūrio padažas
Džiūvėsėlių padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto - Citrinų sultys
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiūvėsėliai kepinami šaukšte sviesto, kol parusvėja, sudedamas likęs sviestas, įspaudžiama citrinos sulčių, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Viskas atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
