
Padažas bulvėms
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | svogūnai (laiškai) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
1 valgomasis šaukštas | pelerūnas (kietis) |
200 mililitrų | jogurtas |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | garstyčios (padažas) |
6 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Visi prieskoniniai žalumynai smulkiai supjaustomi ir užpilami jogurtu, sumaišytu su grietine ar majonezu. Kietai virti kiaušiniai (kiekvienai porcijai po 1—2) pertrinami per sietą, sumaišomi su padažu, pagardinami cukrum, pipirais, druska ir garstyčiomis. Prieš patiekiant, padažas palaikomas šaltai, po to paduodamas prie karštų virtų bulvių (bulvės į jį dažomos). Be kiaušinių paruoštas žaliasis padažas paduodamas ir prie virtos mėsos ar žuvies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Padažas – marinatas
-
Guacamole
-
Picos padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Kmynų padažas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Žaliasis padažas
-
Aviečių padažas desertams
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Raudonasis padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Viskio karamelė
Padažas bulvėms
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai, laiškai,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 valgomasis šaukštas -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Pelerūnas (kietis),
1 valgomasis šaukštas -
Jogurtas,
200 mililitrų - Majonezas
- Cukrus
- Pipirai, juodieji
- Druska
- Garstyčios, padažas
-
Kiaušiniai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visi prieskoniniai žalumynai smulkiai supjaustomi ir užpilami jogurtu, sumaišytu su grietine ar majonezu. Kietai virti kiaušiniai (kiekvienai porcijai po 1—2) pertrinami per sietą, sumaišomi su padažu, pagardinami cukrum, pipirais, druska ir garstyčiomis. Prieš patiekiant, padažas palaikomas šaltai, po to paduodamas prie karštų virtų bulvių (bulvės į jį dažomos). Be kiaušinių paruoštas žaliasis padažas paduodamas ir prie virtos mėsos ar žuvies.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...