
Kelmučių - marinatas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | kelmučiai |
1 litras | vanduo (marinatui) |
100 gramų | acto |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kelmučiams supjaustome, nuplauname. Verdame dviejuose vandenyje, pirmą kartą palaikome kol užvirs, nupilame su putomis ir praplauname. Antrą kartą verdame 30 minučių po užvirimo. Paruošiame marinadą. Išvirtus kelmučius ir česnako skilteles sudedame į verdantį marinatą 3 minutėms. Išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame iškaitintais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kari padažas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Konservuota adžika
-
Dietinis padažas
-
Užtepėlė
-
Viskio karamelė
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Avokadų padažas su citrina
-
Pomidorų padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Spanguolių padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Baravykų padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Mango padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
Kelmučių - marinatas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Kelmučiai
-
Vanduo, marinatui,
1 litras -
Actas,
100 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Kvapieji pipirai
-
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kelmučiams supjaustome, nuplauname. Verdame dviejuose vandenyje, pirmą kartą palaikome kol užvirs, nupilame su putomis ir praplauname. Antrą kartą verdame 30 minučių po užvirimo. Paruošiame marinadą. Išvirtus kelmučius ir česnako skilteles sudedame į verdantį marinatą 3 minutėms. Išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame iškaitintais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...