Kelmučių - marinatas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | kelmučiai |
| 1 litras | vanduo (marinatui) |
| 100 gramų | acto |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| 3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kelmučiams supjaustome, nuplauname. Verdame dviejuose vandenyje, pirmą kartą palaikome kol užvirs, nupilame su putomis ir praplauname. Antrą kartą verdame 30 minučių po užvirimo. Paruošiame marinadą. Išvirtus kelmučius ir česnako skilteles sudedame į verdantį marinatą 3 minutėms. Išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame iškaitintais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinis padažas
-
Spanguolių padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Padažas su avokadu
-
Padažas keptai mėsai
-
Kelmučių - marinatas
-
Mango padažas
-
Dietinis padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Baravykų padažas
-
Padažas – marinatas
-
Česnako padažas
-
Žuvies padažas
-
Sūrio padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Pomidorų padažas
-
Česnakinis padažas
-
Pomidorų čatni
Kelmučių - marinatas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Kelmučiai
-
Vanduo, marinatui,
1 litras -
Actas,
100 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Kvapieji pipirai
-
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kelmučiams supjaustome, nuplauname. Verdame dviejuose vandenyje, pirmą kartą palaikome kol užvirs, nupilame su putomis ir praplauname. Antrą kartą verdame 30 minučių po užvirimo. Paruošiame marinadą. Išvirtus kelmučius ir česnako skilteles sudedame į verdantį marinatą 3 minutėms. Išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame iškaitintais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
