
Kelmučių - marinatas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | kelmučiai |
1 litras | vanduo (marinatui) |
100 gramų | acto |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kelmučiams supjaustome, nuplauname. Verdame dviejuose vandenyje, pirmą kartą palaikome kol užvirs, nupilame su putomis ir praplauname. Antrą kartą verdame 30 minučių po užvirimo. Paruošiame marinadą. Išvirtus kelmučius ir česnako skilteles sudedame į verdantį marinatą 3 minutėms. Išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame iškaitintais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Padažas – marinatas
-
Savas pomidorų padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Padažas bulvėms
-
Žuvies padažas
-
Mango padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Pikantiškas padažas
-
Pomidorų čatni
-
Pieno padažas
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Česnakinis padažas
-
Šviežių grybų padažas
-
Picos padažas
-
Padažas su avokadu
-
Guacamole
Kelmučių - marinatas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Kelmučiai
-
Vanduo, marinatui,
1 litras -
Actas,
100 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Kvapieji pipirai
-
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kelmučiams supjaustome, nuplauname. Verdame dviejuose vandenyje, pirmą kartą palaikome kol užvirs, nupilame su putomis ir praplauname. Antrą kartą verdame 30 minučių po užvirimo. Paruošiame marinadą. Išvirtus kelmučius ir česnako skilteles sudedame į verdantį marinatą 3 minutėms. Išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame iškaitintais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...