
Aviečių padažas desertams
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė | aviečių |
0.2 stiklinės | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Avietes išplauti.
2.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
3.
Pavirti 5 minutes.
4.
Perkošti per sietelį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynelių padažas
-
Jogurto padažas
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Kari padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Sojų padažo dažinys
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Grybų padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Pomidorų čatni
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Sojų paštetas
-
Krienų užpilas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Kmynų padažas
Aviečių padažas desertams
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avietės,
1 stiklinė -
Vanduo,
1/5 stiklinės -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes išplauti.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
Pavirti 5 minutes.
Perkošti per sietelį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...