![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Aviečių padažas desertams
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė | aviečių |
0.2 stiklinės | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Avietes išplauti.
2.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
3.
Pavirti 5 minutes.
4.
Perkošti per sietelį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kavos padažas
-
Grybų padažas
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Jogurto padažas
-
Pomidorų padažas
-
Voveraičių padažas
-
Blynelių padažas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Grietinės padažas
-
Mango padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Medaus padažas
-
Guacamole
-
Olandiškas padažas
-
Jogurtinis padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Avokadų padažas su citrina
-
Aštri salsa
-
Aštrus padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
Aviečių padažas desertams
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avietės,
1 stiklinė -
Vanduo,
1/5 stiklinės -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes išplauti.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
Pavirti 5 minutes.
Perkošti per sietelį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...