Aviečių padažas desertams
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė | aviečių |
0.2 stiklinės | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Avietes išplauti.
2.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
3.
Pavirti 5 minutes.
4.
Perkošti per sietelį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raudonas grietinės padažas
- Sojų paštetas
- Padažas – marinatas
- Žaliasis padažas
- Baltasis padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Pomidorų čatni
- Padažas keptai mėsai
- Pikantiškas padažas
- Grybų padažas
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Riešutų padažas
- Graikiškas pomidorų padažas
- Labai greitai paruošiamas padažas
- Olandiškas padažas
- Džiūvėsėlių padažas
- Krienų padažas prie mėsos
- Avokadų padažas su citrina
- Pomidorų padažas
Aviečių padažas desertams
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avietės,
1 stiklinė -
Vanduo,
1/5 stiklinės -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes išplauti.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
Pavirti 5 minutes.
Perkošti per sietelį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...