
Aviečių padažas desertams
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė | aviečių |
0.2 stiklinės | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Avietes išplauti.
2.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
3.
Pavirti 5 minutes.
4.
Perkošti per sietelį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynelių padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Saldžiaaštris padažas
-
Česnakinis pesto padažas
-
Žaliasis padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Česnakinis padažas
-
Žuvies padažas
-
Česnakinis padažas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Salotų padažas
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Vanilinis padažas
-
Pieno padažas
-
Konservuota adžika
-
Kelmučių - marinatas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
Aviečių padažas desertams
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avietės,
1 stiklinė -
Vanduo,
1/5 stiklinės -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avietes išplauti.
Sudėti į prikaistuvį, užpilti vandeniu, berti cukrų.
Pavirti 5 minutes.
Perkošti per sietelį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...