Sviestą ištirpiname, dedame miltus ir išsukame. Įpilame pieną ir maišydami verdame, kol pradeda tirštėti. Tada suberiame sūrio miltelius arba smulkiai tarkuotą sūrį, įberiame druskos. Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Padažą patiekite dar karštą.
Padažas tinka prie mėsos ir makaronų patiekalų.
Sūrio padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 50 gramų | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 250 mililitrų | pienas |
| 50 gramų | sūris (sūrio milteliai arba parmezano sūris) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotų padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Pomidorų čatni
-
Aštrus padažas
-
Aštriai saldi salsa
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Padažas bulvėms
-
Grybų padažas
-
Picos padažas
-
Vanilinis padažas
-
Konservuota adžika
-
Užtepėlė
-
Saldžiaaštris padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Olandiškas padažas
-
Česnakinis padažas
-
Citrinų sirupas
Sūrio padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
250 mililitrų -
Sūris, sūrio milteliai arba parmezano sūris,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpiname, dedame miltus ir išsukame. Įpilame pieną ir maišydami verdame, kol pradeda tirštėti. Tada suberiame sūrio miltelius arba smulkiai tarkuotą sūrį, įberiame druskos. Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Padažą patiekite dar karštą.
Padažas tinka prie mėsos ir makaronų patiekalų.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Meg
2013-12-27 19:49
Puikus padazas, gal kiek maziau deciau miltu.
-
Rokis
2013-01-30 16:24
Tortilliju :-)
-
Erika
2012-09-18 18:12
Skaniai atrodo , o prie kokiu patiekalu jis tinka? :))
-
Katajus
2012-09-15 20:33
Patinka, patinka. :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
