Sviestą ištirpiname, dedame miltus ir išsukame. Įpilame pieną ir maišydami verdame, kol pradeda tirštėti. Tada suberiame sūrio miltelius arba smulkiai tarkuotą sūrį, įberiame druskos. Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Padažą patiekite dar karštą.
Padažas tinka prie mėsos ir makaronų patiekalų.

Sūrio padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
50 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | pienas |
50 gramų | sūris (sūrio milteliai arba parmezano sūris) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiaaštris padažas
-
Tikra Guacamole
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Jogurto padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Voveraičių padažas
-
Pieno padažas
-
Picos padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Pomidorų padažas picai
-
Savas pomidorų padažas
-
Česnakinis padažas
-
Šokolado padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
Sūrio padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
250 mililitrų -
Sūris, sūrio milteliai arba parmezano sūris,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpiname, dedame miltus ir išsukame. Įpilame pieną ir maišydami verdame, kol pradeda tirštėti. Tada suberiame sūrio miltelius arba smulkiai tarkuotą sūrį, įberiame druskos. Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Padažą patiekite dar karštą.
Padažas tinka prie mėsos ir makaronų patiekalų.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Meg
2013-12-27 19:49
Puikus padazas, gal kiek maziau deciau miltu.
-
Rokis
2013-01-30 16:24
Tortilliju :-)
-
Erika
2012-09-18 18:12
Skaniai atrodo , o prie kokiu patiekalu jis tinka? :))
-
Katajus
2012-09-15 20:33
Patinka, patinka. :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...