Sviestą ištirpiname, dedame miltus ir išsukame. Įpilame pieną ir maišydami verdame, kol pradeda tirštėti. Tada suberiame sūrio miltelius arba smulkiai tarkuotą sūrį, įberiame druskos. Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Padažą patiekite dar karštą.
Padažas tinka prie mėsos ir makaronų patiekalų.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sūrio padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
50 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | pienas |
50 gramų | sūris (sūrio milteliai arba parmezano sūris) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krienų užpilas
-
Viskio karamelė
-
Aviečių padažas desertams
-
Konservuota adžika
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Citrinų sirupas
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Avokadų padažas su citrina
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Česnakinis pesto padažas
-
Aštrus padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Jogurto padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Brokolių padažas
Sūrio padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
250 mililitrų -
Sūris, sūrio milteliai arba parmezano sūris,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpiname, dedame miltus ir išsukame. Įpilame pieną ir maišydami verdame, kol pradeda tirštėti. Tada suberiame sūrio miltelius arba smulkiai tarkuotą sūrį, įberiame druskos. Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Padažą patiekite dar karštą.
Padažas tinka prie mėsos ir makaronų patiekalų.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Meg
2013-12-27 19:49
Puikus padazas, gal kiek maziau deciau miltu.
-
Rokis
2013-01-30 16:24
Tortilliju :-)
-
Erika
2012-09-18 18:12
Skaniai atrodo , o prie kokiu patiekalu jis tinka? :))
-
Katajus
2012-09-15 20:33
Patinka, patinka. :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...