
Pomidorų čatni
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | aitriosios paprikos |
0.25 arbatinio šaukštelio | imbieras (maltas) |
0.25 vieneto | citrinos |
0.5 vieneto | svogūnai |
6 vienetai | pomidorai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Pomidorai sudedami į karštą orkaitę. Kai sutrūkinėja odelė, jie apverčiami, po 5 min. iš orkaitės ištraukiami, nulupami, minkštimas gerai sumaišomas su tarkuota citrinos žievele bei kitais produktais ir paplakamas kokteilių maišyklėje, kol virsta vientisa mase. Jeigu masė per skysta, skysčio perteklius kaitinant nugarinamas. Padažas paduodamas prie birios ryžių košės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kari padažas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Konservuota adžika
-
Dietinis padažas
-
Užtepėlė
-
Viskio karamelė
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Avokadų padažas su citrina
-
Pomidorų padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Spanguolių padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Baravykų padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Mango padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
Pomidorų čatni
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, maltas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Citrinos,
1/4 vieneto -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorai,
6 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Citrinų sultys
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorai sudedami į karštą orkaitę. Kai sutrūkinėja odelė, jie apverčiami, po 5 min. iš orkaitės ištraukiami, nulupami, minkštimas gerai sumaišomas su tarkuota citrinos žievele bei kitais produktais ir paplakamas kokteilių maišyklėje, kol virsta vientisa mase. Jeigu masė per skysta, skysčio perteklius kaitinant nugarinamas. Padažas paduodamas prie birios ryžių košės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...