
Pomidorų čatni
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | aitriosios paprikos |
0.25 arbatinio šaukštelio | imbieras (maltas) |
0.25 vieneto | citrinos |
0.5 vieneto | svogūnai |
6 vienetai | pomidorai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Pomidorai sudedami į karštą orkaitę. Kai sutrūkinėja odelė, jie apverčiami, po 5 min. iš orkaitės ištraukiami, nulupami, minkštimas gerai sumaišomas su tarkuota citrinos žievele bei kitais produktais ir paplakamas kokteilių maišyklėje, kol virsta vientisa mase. Jeigu masė per skysta, skysčio perteklius kaitinant nugarinamas. Padažas paduodamas prie birios ryžių košės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokolado padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Jogurtinis padažas
-
Blynelių padažas
-
Dietinis padažas
-
Grietinės padažas
-
Pomidorų padažas picai
-
Marinatas vištienai
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Česnako padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Užtepėlė
-
Pomidorų padažas
-
Spanguolių padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Baltasis padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Salotų padažas
Pomidorų čatni
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Imbieras, maltas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Citrinos,
1/4 vieneto -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorai,
6 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Citrinų sultys
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorai sudedami į karštą orkaitę. Kai sutrūkinėja odelė, jie apverčiami, po 5 min. iš orkaitės ištraukiami, nulupami, minkštimas gerai sumaišomas su tarkuota citrinos žievele bei kitais produktais ir paplakamas kokteilių maišyklėje, kol virsta vientisa mase. Jeigu masė per skysta, skysčio perteklius kaitinant nugarinamas. Padažas paduodamas prie birios ryžių košės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...