Šaldytas uogas palikite kambario temperatūroje, kad atsileistų.
Po to uogas užberkite cukrumi ir virtuvinio kombaino pagalba arba trintuvu (blenderiu) sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į gautą uogienę įmaišykite šaukštą likerio.
Labai skanus padažiukas blynams. :)
Uogų padažas blynams
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | likeris (apelsinų) |
100 gramų | gervuogės |
100 gramų | juodieji serbentai |
0.5 stiklinės | cukrus |
100 gramų | aviečių |
200 gramų | braškės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raudonas grietinės padažas
- Sojų paštetas
- Padažas – marinatas
- Žaliasis padažas
- Baltasis padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Pomidorų čatni
- Padažas keptai mėsai
- Pikantiškas padažas
- Grybų padažas
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Riešutų padažas
- Graikiškas pomidorų padažas
- Labai greitai paruošiamas padažas
- Olandiškas padažas
- Džiūvėsėlių padažas
- Krienų padažas prie mėsos
- Avokadų padažas su citrina
- Pomidorų padažas
Uogų padažas blynams
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Likeris, apelsinų,
1 valgomasis šaukštas -
Gervuogės,
100 gramų -
Juodieji serbentai,
100 gramų -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Avietės,
100 gramų -
Braškės,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytas uogas palikite kambario temperatūroje, kad atsileistų.
Po to uogas užberkite cukrumi ir virtuvinio kombaino pagalba arba trintuvu (blenderiu) sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į gautą uogienę įmaišykite šaukštą likerio.
Labai skanus padažiukas blynams. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...