Šaldytas uogas palikite kambario temperatūroje, kad atsileistų.
Po to uogas užberkite cukrumi ir virtuvinio kombaino pagalba arba trintuvu (blenderiu) sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į gautą uogienę įmaišykite šaukštą likerio.
Labai skanus padažiukas blynams. :)

Uogų padažas blynams
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | likeris (apelsinų) |
100 gramų | gervuogės |
100 gramų | juodieji serbentai |
0.5 stiklinės | cukrus |
100 gramų | aviečių |
200 gramų | braškės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynelių padažas
-
Jogurto padažas
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Kari padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Sojų padažo dažinys
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Grybų padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Pomidorų čatni
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Sojų paštetas
-
Krienų užpilas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Kmynų padažas
Uogų padažas blynams
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Likeris, apelsinų,
1 valgomasis šaukštas -
Gervuogės,
100 gramų -
Juodieji serbentai,
100 gramų -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Avietės,
100 gramų -
Braškės,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytas uogas palikite kambario temperatūroje, kad atsileistų.
Po to uogas užberkite cukrumi ir virtuvinio kombaino pagalba arba trintuvu (blenderiu) sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į gautą uogienę įmaišykite šaukštą likerio.
Labai skanus padažiukas blynams. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...