Į sultinį supilama su svogūnu ir miltais svieste pakepintas pomidorų padažas ir pavirinama 30 min. Vėliau supilama užvirinta grietinė, ir viskas pakaitinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.

Raudonas grietinės padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | grietinė |
0.5 stiklinės | sultinys |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoninės žolelės (šviežios ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Moliūgų kečupas
-
Spanguolių padažas
-
Kavos padažas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Grybų padažas
-
Padažas bulvėms
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Baravykų padažas
-
Česnakinis padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Pieno padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Padažas "Čili"
-
Guacamole
-
Savas pomidorų padažas
-
Morkų ir svogūnu padažas
Raudonas grietinės padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
1 stiklinė -
Sultinys,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Prieskoninės žolelės, šviežios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į sultinį supilama su svogūnu ir miltais svieste pakepintas pomidorų padažas ir pavirinama 30 min. Vėliau supilama užvirinta grietinė, ir viskas pakaitinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Zivile
2016-02-23 14:04
Tobula.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...