
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (pjaustyta) |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sviestas ištirpinamas, perkošiamas, suberiami smulkiai supjaustyti kietai virti kiaušiniai, įspaudžiama citrinos sulčių, pasūdoma, įberiama kapotų petražolių lapelių, juodųjų pipirų. Tinka prie virtos žuvies valgių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Baravykų padažas
-
Vanilinis padažas
-
Pomidorų padažas
-
Užtepėlė
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Grybų padažas
-
Voveraičių padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Imbiero sirupas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Pomidorų čatni
-
Krienų-majonezo padažas
-
Padažas bulvėms
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Aštriai saldi salsa
-
Padažas – marinatas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Petražolės, pjaustyta,
1 valgomasis šaukštas - Citrinų sultys
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestas ištirpinamas, perkošiamas, suberiami smulkiai supjaustyti kietai virti kiaušiniai, įspaudžiama citrinos sulčių, pasūdoma, įberiama kapotų petražolių lapelių, juodųjų pipirų. Tinka prie virtos žuvies valgių.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...