![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (pjaustyta) |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sviestas ištirpinamas, perkošiamas, suberiami smulkiai supjaustyti kietai virti kiaušiniai, įspaudžiama citrinos sulčių, pasūdoma, įberiama kapotų petražolių lapelių, juodųjų pipirų. Tinka prie virtos žuvies valgių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinis padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Avokado padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Česnako padažas
-
Padažas bulvėms
-
Kmynų padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Kari padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Padažas keptai mėsai
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Grietinės padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Guacamole
-
Pomidorų čatni
-
Moliūgų kečupas
-
Padažas – marinatas
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Petražolės, pjaustyta,
1 valgomasis šaukštas - Citrinų sultys
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestas ištirpinamas, perkošiamas, suberiami smulkiai supjaustyti kietai virti kiaušiniai, įspaudžiama citrinos sulčių, pasūdoma, įberiama kapotų petražolių lapelių, juodųjų pipirų. Tinka prie virtos žuvies valgių.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...