
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (pjaustyta) |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sviestas ištirpinamas, perkošiamas, suberiami smulkiai supjaustyti kietai virti kiaušiniai, įspaudžiama citrinos sulčių, pasūdoma, įberiama kapotų petražolių lapelių, juodųjų pipirų. Tinka prie virtos žuvies valgių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Padažas bulvėms
-
Pieno padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Krienų-majonezo padažas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Jogurto padažas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Sojų padažo dažinys
-
Česnakinis pesto padažas
-
Kavos padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Raudonas grietinės padažas
-
Imbiero sirupas
-
Pievagrybių padažas
-
Jogurtinis padažas
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Petražolės, pjaustyta,
1 valgomasis šaukštas - Citrinų sultys
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestas ištirpinamas, perkošiamas, suberiami smulkiai supjaustyti kietai virti kiaušiniai, įspaudžiama citrinos sulčių, pasūdoma, įberiama kapotų petražolių lapelių, juodųjų pipirų. Tinka prie virtos žuvies valgių.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...