
Itališkas pomidorų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | morkos |
3 vienetai | bazilikas (lapeliai) |
šiek tiek | petražolės |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 stiklinė | sultinys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Daržovės ir žalumynai stambiai supjaustomi ir patroškinami aliejuje. Po to suneriami miltai, sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, supilamas sultinys. Viskas verdama ant mažos ugnies, kol suminkštėja daržovės. Padažas pertrinamas per sietą, pagardinamas čili pipirais ir druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kari padažas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Konservuota adžika
-
Dietinis padažas
-
Užtepėlė
-
Viskio karamelė
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Avokadų padažas su citrina
-
Pomidorų padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Spanguolių padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Baravykų padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Mango padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
Itališkas pomidorų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Bazilikas, lapeliai,
3 vienetai - Petražolės
-
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
1 stiklinė - Druska
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Daržovės ir žalumynai stambiai supjaustomi ir patroškinami aliejuje. Po to suneriami miltai, sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, supilamas sultinys. Viskas verdama ant mažos ugnies, kol suminkštėja daržovės. Padažas pertrinamas per sietą, pagardinamas čili pipirais ir druska.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...