Itališkas pomidorų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | morkos |
3 vienetai | bazilikas (lapeliai) |
šiek tiek | petražolės |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 stiklinė | sultinys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Daržovės ir žalumynai stambiai supjaustomi ir patroškinami aliejuje. Po to suneriami miltai, sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, supilamas sultinys. Viskas verdama ant mažos ugnies, kol suminkštėja daržovės. Padažas pertrinamas per sietą, pagardinamas čili pipirais ir druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Česnakinis padažas
- Obuolinis padažas prie mėsos
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Labai greitai paruošiamas padažas
- Avokado padažas
- Varškės užtepėlė su ikrais
- Česnako padažas
- Padažas bulvėms
- Kmynų padažas
- Padažas prie kugelio
- Kari padažas
- Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
- Padažas keptai mėsai
- Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
- Grietinės padažas
- Itališkas pomidorų padažas
- Guacamole
- Pomidorų čatni
- Moliūgų kečupas
- Padažas – marinatas
Itališkas pomidorų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Bazilikas, lapeliai,
3 vienetai - Petražolės
-
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
1 stiklinė - Druska
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Daržovės ir žalumynai stambiai supjaustomi ir patroškinami aliejuje. Po to suneriami miltai, sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, supilamas sultinys. Viskas verdama ant mažos ugnies, kol suminkštėja daržovės. Padažas pertrinamas per sietą, pagardinamas čili pipirais ir druska.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...