Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.

Čilietiškas padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | pomidorai |
400 gramų | svogūnai |
6 vienetai | paprika |
2 vienetai | aitriosios paprikos |
šiek tiek | imbieras |
6 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | gvazdikėliai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 stiklinė | acto |
0.5 stiklinės | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Padažas prie kugelio
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Žuvies padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Aštriai saldi salsa
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Sūrio padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Česnakinis padažas
-
Blynelių padažas
-
Grybų padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Olandiškas padažas
-
Picos padažas
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Padažas – marinatas
-
Voveraičių padažas
Čilietiškas padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
400 gramų -
Paprika,
6 vienetai -
Aitrioji paprika,
2 vienetai - Imbieras
-
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Gvazdikėliai,
2 vienetai -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Actas,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.
Reklama:
Komentarai (5)
-
sriubomanas
2010-03-16 14:46
nu gal ir nieko tik kad dauk visko reikia :-o
-
Andrius
2009-02-19 14:52
įdomiai skamba receptūra, reiks išbandyt :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...