Išmaišykite pomidorų pastą su kalendra, sugrūstu česnaku ir prieskoniais.
Įpilkite acto ir vandens. Viską gerai išmaišykite.
Labai skanus padažas, kuris gali puikiai pasitarnauti kaip marinatas.
Šiuo padažiuku ištepu ir marinuoju vištieną, kiaulieną ir žvėrieną.
Skanaus!

Padažas – marinatas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | pomidorų pasta |
200 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | kalendra (sukapota) |
4 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos (milteliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čilietiškas padažas
-
Avokado padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Varškės padažas
-
Aštriai saldi salsa
-
Krienų užpilas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Sojų padažo dažinys
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Česnakinis padažas
-
Aštrus padažas
-
Padažas – marinatas
-
Jogurto padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
Padažas – marinatas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų pasta,
200 gramų -
Vanduo,
200 mililitrų -
Kalendra, sukapota,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Aitrioji paprika, milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmaišykite pomidorų pastą su kalendra, sugrūstu česnaku ir prieskoniais.
Įpilkite acto ir vandens. Viską gerai išmaišykite.
Labai skanus padažas, kuris gali puikiai pasitarnauti kaip marinatas.
Šiuo padažiuku ištepu ir marinuoju vištieną, kiaulieną ir žvėrieną.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...