
6 vienetai | avokadų (nulupti, be kauliukų) |
1.5 vieneto | svogūnai (pjaustyti kubeliais) |
0.5 stiklinės | kalendra (lapai, smulkiai pjaustyti) |
200 mililitrų | žalioji citrina (sultys) |
1 vienetas | cukinija (maža, tarkuota smulkiai) |
6 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
8 vienetai | aitriosios paprikos (smulkiai pjaustyti) |
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | kalendra (lapai, smulkiai pjaustyti) |
2 vienetai | pomidorai (skiltelėmis) |
šiek tiek | sausainiai (Totopos) |
Sudėkite svogūnus, kalendrą, laimo sultis, cukiniją, aliejų, čili pipirus (6 pipirus) ir druską. Gerai išmaišykite produktus, kad gautųsi piure.
Kad guacamole nepatamsėtų, sudėkite į ją avokados kauliukus.
Patiekdami, šaukštu sudėkite guacamole į plokščią dubenį ir papuoškite vieną jos pusę 2 supjaustytais čili pipirais, o centrą kalendros lapeliais. Kitoje pusėje sudėkite totopos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinis pesto padažas
-
Picos padažas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Baravykų padažas
-
Vanilinis padažas
-
Salotų padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Krienų užpilas
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Jogurto padažas
-
Žuvies padažas su krienais
-
Sojų padažo dažinys
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Spanguolių padažas
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Kelmučių - marinatas
Guacamole

- Paruošimo laikas:
-
Avokadai, nulupti, be kauliukų,
6 vienetai -
Svogūnai, pjaustyti kubeliais,
1.5 vieneto -
Kalendra, lapai, smulkiai pjaustyti,
0.5 stiklinės -
Žalioji citrina, sultys,
200 mililitrų -
Cukinija, maža, tarkuota smulkiai,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Aitrioji paprika, smulkiai pjaustyti,
8 vienetai - Druska
-
Kalendra, lapai, smulkiai pjaustyti,
0.5 stiklinės -
Pomidorai, skiltelėmis,
2 vienetai - Sausainiai, Totopos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sudėkite avokadus į stiklinį indą, sutraiškykite juos šakute.
Sudėkite svogūnus, kalendrą, laimo sultis, cukiniją, aliejų, čili pipirus (6 pipirus) ir druską. Gerai išmaišykite produktus, kad gautųsi piure.
Kad guacamole nepatamsėtų, sudėkite į ją avokados kauliukus.
Patiekdami, šaukštu sudėkite guacamole į plokščią dubenį ir papuoškite vieną jos pusę 2 supjaustytais čili pipirais, o centrą kalendros lapeliais. Kitoje pusėje sudėkite totopos.
Komentarai (8)
-
agne
2012-02-10 17:52
na sausainiai ir cukinija tai tikrai nessideda guacamole valgiau ir amerikoj ir airijoj ir kitose salyse ir tokio dalyko tai negirdejau. Ten iena tik avokadas, svoguna itarkuoji, cesnako truputi itarkuoji, kalendra, druska, grietine ir daug lime sulciu viskas
-
to Liu
2011-12-30 18:56
Be to žodis ispaniškas, o patiekalas tikrai kilęs iš Meksikos, o ne iš NIEKUR kitur.
Tundra visiška
-
to Liu
2011-12-30 18:54
Tundra tu, avokadai neauga Australijoj. Jie auga Amerikoj (tame tarpe , Meksikoj). Augalas vadinasi amerikinė persėja.
Ot kengūra...
-
Liu
2011-11-20 14:25
Cia ne meksikieciu,o australieciu patiekalas,dar yra tapenda..o sis daromas kitaip negu aprasyta.
-
(anonimas)
2010-08-28 18:51
%-) :bloga: neskanu
-
Nomeda
2010-08-19 09:14
Viskas butu gerai, jei ne tie totopos :)