Kmynų padažas žuvies patiekalams
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (žuvies) |
1 stiklinė | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | kmynai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kmynai užplikomi verdančiu sultiniu, 10 min, pakaitinami ir iškošiama. Miltai pakepinami svieste, praskiedžiami kmynų nuoviru, supilama grietinė, sudedami prieskoniai. Dar sykį pakaitinama, bet neužvirinama. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Česnakinis padažas
- Obuolinis padažas prie mėsos
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Labai greitai paruošiamas padažas
- Avokado padažas
- Varškės užtepėlė su ikrais
- Česnako padažas
- Padažas bulvėms
- Kmynų padažas
- Padažas prie kugelio
- Kari padažas
- Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
- Padažas keptai mėsai
- Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
- Grietinės padažas
- Itališkas pomidorų padažas
- Guacamole
- Pomidorų čatni
- Moliūgų kečupas
- Padažas – marinatas
Kmynų padažas žuvies patiekalams
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, žuvies,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kmynai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Muskatas
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kmynai užplikomi verdančiu sultiniu, 10 min, pakaitinami ir iškošiama. Miltai pakepinami svieste, praskiedžiami kmynų nuoviru, supilama grietinė, sudedami prieskoniai. Dar sykį pakaitinama, bet neužvirinama. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...