Kmynų padažas žuvies patiekalams
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | sultinys (žuvies) |
| 1 stiklinė | grietinė |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1.5 valgomojo šaukšto | kmynai |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | muskatas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kmynai užplikomi verdančiu sultiniu, 10 min, pakaitinami ir iškošiama. Miltai pakepinami svieste, praskiedžiami kmynų nuoviru, supilama grietinė, sudedami prieskoniai. Dar sykį pakaitinama, bet neužvirinama. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių grybų padažas
-
Marinatas vištienai
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Avokado padažas
-
Česnako padažas
-
Sūrio padažas
-
Aštriai saldi salsa
-
Brokolių padažas
-
Imbiero sirupas
-
Sojų paštetas
-
Krienų užpilas
-
Gvakamolė
-
Padažas prie kugelio
-
Grybų padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Pomidorų padažas picai
-
Raudonasis padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Kari padažas
Kmynų padažas žuvies patiekalams
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, žuvies,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kmynai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Muskatas
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kmynai užplikomi verdančiu sultiniu, 10 min, pakaitinami ir iškošiama. Miltai pakepinami svieste, praskiedžiami kmynų nuoviru, supilama grietinė, sudedami prieskoniai. Dar sykį pakaitinama, bet neužvirinama. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
