Kmynų padažas žuvies patiekalams
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (žuvies) |
1 stiklinė | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | kmynai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kmynai užplikomi verdančiu sultiniu, 10 min, pakaitinami ir iškošiama. Miltai pakepinami svieste, praskiedžiami kmynų nuoviru, supilama grietinė, sudedami prieskoniai. Dar sykį pakaitinama, bet neužvirinama. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žaliasis padažas bulvėms
- Šokolado padažas
- Pomidorų padažas picai
- Labai greitai paruošiamas padažas
- Aštriai saldi salsa
- Kmynų padažas
- Padažas "Čili"
- Krienų-majonezo padažas
- Riešutų padažas
- Brokolių padažas
- Džiūvėsėlių padažas
- Sūrio padažas
- Aštri salsa
- Užtepėlė
- Padažas su voveraitėmis
- Padažas prie kugelio
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Baltasis padažas
- Padažas bulvėms
- Baravykų padažas
Kmynų padažas žuvies patiekalams
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, žuvies,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kmynai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Muskatas
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kmynai užplikomi verdančiu sultiniu, 10 min, pakaitinami ir iškošiama. Miltai pakepinami svieste, praskiedžiami kmynų nuoviru, supilama grietinė, sudedami prieskoniai. Dar sykį pakaitinama, bet neužvirinama. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...