Nuluptus avokadus supjaustyti kubeliais. Išspausti iš citrinos sultis. Suberti susmulkintas česnako skilteles ir supilti alyvuogių aliejų.
Sutrinti elektriniu trintuvu.
Padažą paskaninti citrinos žievelėmis.
Krevečių padažas numeris 1!

Avokadų padažas su citrina
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | citrinos (sultys) |
1 vienetas | citrinos (žievelė, sutarkuota) |
2 vienetai | avokadų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinis pesto padažas
-
Picos padažas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Baravykų padažas
-
Vanilinis padažas
-
Salotų padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Krienų užpilas
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Jogurto padažas
-
Žuvies padažas su krienais
-
Sojų padažo dažinys
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Spanguolių padažas
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Kelmučių - marinatas
Avokadų padažas su citrina
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Citrinos, sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos, žievelė, sutarkuota,
1 vienetas -
Avokadai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus avokadus supjaustyti kubeliais. Išspausti iš citrinos sultis. Suberti susmulkintas česnako skilteles ir supilti alyvuogių aliejų.
Sutrinti elektriniu trintuvu.
Padažą paskaninti citrinos žievelėmis.
Krevečių padažas numeris 1!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Dovile
2011-10-25 14:58
prie ko dar galima valgyti šį padažą?
-
ass
2011-10-19 20:36
skanu :-) :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...