Nuluptus avokadus supjaustyti kubeliais. Išspausti iš citrinos sultis. Suberti susmulkintas česnako skilteles ir supilti alyvuogių aliejų.
Sutrinti elektriniu trintuvu.
Padažą paskaninti citrinos žievelėmis.
Krevečių padažas numeris 1!
Avokadų padažas su citrina
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 valgomasis šaukštas | citrinos (sultys) |
| 1 vienetas | citrinos (žievelė, sutarkuota) |
| 2 vienetai | avokadų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinis padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Aštri salsa
-
Avokadų padažas su citrina
-
Citrinų sirupas
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Saldžiaaštris padažas
-
Pieno padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Grybų padažas
-
Kavos padažas
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Viskio karamelė
-
Konservuota adžika
-
Guacamole
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Spanguolių ir obuolių padažas
Avokadų padažas su citrina
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Citrinos, sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos, žievelė, sutarkuota,
1 vienetas -
Avokadai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus avokadus supjaustyti kubeliais. Išspausti iš citrinos sultis. Suberti susmulkintas česnako skilteles ir supilti alyvuogių aliejų.
Sutrinti elektriniu trintuvu.
Padažą paskaninti citrinos žievelėmis.
Krevečių padažas numeris 1!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Dovile
2011-10-25 14:58
prie ko dar galima valgyti šį padažą?
-
ass
2011-10-19 20:36
skanu :-) :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
