Žuvies padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (žuvies) |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rytietiškas pipirų padažas
- Pievagrybių padažas
- Krienų užpilas
- Arvydo aromatingas kečupas
- Šokolado padažas
- Česnakinis padažas
- Voveraičių padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Baltasis padažas
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Padažas bulvėms
- Mango padažas
- Kmynų padažas
- Kari padažas
- Blynelių padažas
- Avinielis su sviestuotu krienu
- Pieno padažas
- Pomidorų padažas
- Žuvies padažas su krienais
Žuvies padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, žuvies,
1 stiklinė -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...