![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Krienų padažas prie mėsos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | krienai (šaknys) |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Krienų šaknis nuvalykite, smulkiai sutarkuokite, įdėkite druskos, cukraus, acto (arba citrinos rūgšties). Sumaišykite ir patiekite kaip padažą prie mėsos. Į krienus galima įpilti burokėlių sulčių, taip padažas būna rausvas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinis padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Avokado padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Česnako padažas
-
Padažas bulvėms
-
Kmynų padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Kari padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Padažas keptai mėsai
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Grietinės padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Guacamole
-
Pomidorų čatni
-
Moliūgų kečupas
-
Padažas – marinatas
Krienų padažas prie mėsos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
- Druska
-
Krienai, šaknys,
2 vienetai - Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienų šaknis nuvalykite, smulkiai sutarkuokite, įdėkite druskos, cukraus, acto (arba citrinos rūgšties). Sumaišykite ir patiekite kaip padažą prie mėsos. Į krienus galima įpilti burokėlių sulčių, taip padažas būna rausvas.
Reklama:
Komentarai (3)
-
romas
2009-10-06 10:02
o kiek bus gramais lengva patarti PAGAL SKONĮ :-x
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...