
Krienų padažas prie mėsos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | krienai (šaknys) |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Krienų šaknis nuvalykite, smulkiai sutarkuokite, įdėkite druskos, cukraus, acto (arba citrinos rūgšties). Sumaišykite ir patiekite kaip padažą prie mėsos. Į krienus galima įpilti burokėlių sulčių, taip padažas būna rausvas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiaaštris padažas
-
Tikra Guacamole
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Jogurto padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Voveraičių padažas
-
Pieno padažas
-
Picos padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Spanguolių ir obuolių padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Pomidorų padažas picai
-
Savas pomidorų padažas
-
Česnakinis padažas
-
Šokolado padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
Krienų padažas prie mėsos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
- Druska
-
Krienai, šaknys,
2 vienetai - Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienų šaknis nuvalykite, smulkiai sutarkuokite, įdėkite druskos, cukraus, acto (arba citrinos rūgšties). Sumaišykite ir patiekite kaip padažą prie mėsos. Į krienus galima įpilti burokėlių sulčių, taip padažas būna rausvas.
Reklama:
Komentarai (3)
-
romas
2009-10-06 10:02
o kiek bus gramais lengva patarti PAGAL SKONĮ :-x
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...