Krienų padažas prie mėsos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | krienai (šaknys) |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Krienų šaknis nuvalykite, smulkiai sutarkuokite, įdėkite druskos, cukraus, acto (arba citrinos rūgšties). Sumaišykite ir patiekite kaip padažą prie mėsos. Į krienus galima įpilti burokėlių sulčių, taip padažas būna rausvas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žaliasis padažas bulvėms
- Šokolado padažas
- Pomidorų padažas picai
- Labai greitai paruošiamas padažas
- Aštriai saldi salsa
- Kmynų padažas
- Padažas "Čili"
- Krienų-majonezo padažas
- Riešutų padažas
- Brokolių padažas
- Džiūvėsėlių padažas
- Sūrio padažas
- Aštri salsa
- Užtepėlė
- Padažas su voveraitėmis
- Padažas prie kugelio
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Baltasis padažas
- Padažas bulvėms
- Baravykų padažas
Krienų padažas prie mėsos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
- Druska
-
Krienai, šaknys,
2 vienetai - Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienų šaknis nuvalykite, smulkiai sutarkuokite, įdėkite druskos, cukraus, acto (arba citrinos rūgšties). Sumaišykite ir patiekite kaip padažą prie mėsos. Į krienus galima įpilti burokėlių sulčių, taip padažas būna rausvas.
Reklama:
Komentarai (3)
-
romas
2009-10-06 10:02
o kiek bus gramais lengva patarti PAGAL SKONĮ :-x
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...