Tepamąją varškę sudėti į indą, suberti ikrus, dumblius, sudėti grietinę ir išmaišyti. Užtepėlę galima valgyti su taleriais ar traškučiais.
Skanaus!

Varškės užtepėlė su ikrais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 pakelis | varškė (tepama (su agurkais)) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | jūros dumblių lapai |
šiek tiek | ikrai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrus padažas
-
Česnako padažas
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Raudonasis padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Padažas bulvėms
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Aštriai saldi salsa
-
Čilietiškas padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Olandiškas padažas
-
Sojų paštetas
-
Avokado padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Saldžiaaštris padažas
-
Grietinės padažas
-
Krienų-majonezo padažas
-
Jogurtinis padažas
-
Česnakų padažas keptai vištienai
Varškės užtepėlė su ikrais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Varškė, tepama (su agurkais),
1 pakelis -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Jūros dumblių lapai,
1 valgomasis šaukštas - Ikrai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tepamąją varškę sudėti į indą, suberti ikrus, dumblius, sudėti grietinę ir išmaišyti. Užtepėlę galima valgyti su taleriais ar traškučiais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...