Tepamąją varškę sudėti į indą, suberti ikrus, dumblius, sudėti grietinę ir išmaišyti. Užtepėlę galima valgyti su taleriais ar traškučiais.
Skanaus!
Varškės užtepėlė su ikrais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 1 pakelis | varškė (tepama (su agurkais)) |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 1 valgomasis šaukštas | jūros dumblių lapai |
| šiek tiek | ikrai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinis padažas
-
Spanguolių padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Padažas su avokadu
-
Padažas keptai mėsai
-
Kelmučių - marinatas
-
Mango padažas
-
Dietinis padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Baravykų padažas
-
Padažas – marinatas
-
Česnako padažas
-
Žuvies padažas
-
Sūrio padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Pomidorų padažas
-
Česnakinis padažas
-
Pomidorų čatni
Varškės užtepėlė su ikrais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Varškė, tepama (su agurkais),
1 pakelis -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Jūros dumblių lapai,
1 valgomasis šaukštas - Ikrai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tepamąją varškę sudėti į indą, suberti ikrus, dumblius, sudėti grietinę ir išmaišyti. Užtepėlę galima valgyti su taleriais ar traškučiais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
