Bazilikus sutrinti grūstuvėlyje.
Sutrinti riešutus ir česnaką.
Suberti parmezano sūrį ir dar kartą viską pertrinti.
Supilti aliejų, prieskonių ir padažą išsukti.
Greita, puikiai kvepia ir pagerina patiekalo skonį.
P.s. aš dažniausiai naudoju gamindama makaronus.
Skanaus :)

Česnakinis pesto padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (sumalti) |
2 skiltelės | česnakas |
100 gramų | riešutai (kedro) |
50 gramų | parmezano sūris |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
1 sauja | bazilikas (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Medaus padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Varškės padažas
-
Aštri salsa
-
Šviežių grybų padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Kavos padažas
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Aviečių padažas desertams
-
Sūrio padažas
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Pieno padažas
-
Grietinės padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Grybų padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Žuvies padažas su krienais
Česnakinis pesto padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, sumalti
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Riešutai, kedro,
100 gramų -
Parmezano sūris,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų - Druska
-
Bazilikas, lapeliai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bazilikus sutrinti grūstuvėlyje.
Sutrinti riešutus ir česnaką.
Suberti parmezano sūrį ir dar kartą viską pertrinti.
Supilti aliejų, prieskonių ir padažą išsukti.
Greita, puikiai kvepia ir pagerina patiekalo skonį.
P.s. aš dažniausiai naudoju gamindama makaronus.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...