Bazilikus sutrinti grūstuvėlyje.
Sutrinti riešutus ir česnaką.
Suberti parmezano sūrį ir dar kartą viską pertrinti.
Supilti aliejų, prieskonių ir padažą išsukti.
Greita, puikiai kvepia ir pagerina patiekalo skonį.
P.s. aš dažniausiai naudoju gamindama makaronus.
Skanaus :)

Česnakinis pesto padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (sumalti) |
2 skiltelės | česnakas |
100 gramų | riešutai (kedro) |
50 gramų | parmezano sūris |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
1 sauja | bazilikas (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tikra Guacamole
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Padažas "Čili"
-
Kmynų padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Medaus padažas
-
Krienų užpilas
-
Baravykų padažas
-
Citrinų sirupas
-
Žaliasis padažas
-
Pomidorų padažas picai
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Saldžiaaštris padažas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Jogurto padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Žuvies padažas
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
Česnakinis pesto padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, sumalti
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Riešutai, kedro,
100 gramų -
Parmezano sūris,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų - Druska
-
Bazilikas, lapeliai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bazilikus sutrinti grūstuvėlyje.
Sutrinti riešutus ir česnaką.
Suberti parmezano sūrį ir dar kartą viską pertrinti.
Supilti aliejų, prieskonių ir padažą išsukti.
Greita, puikiai kvepia ir pagerina patiekalo skonį.
P.s. aš dažniausiai naudoju gamindama makaronus.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...