Bazilikus sutrinti grūstuvėlyje.
Sutrinti riešutus ir česnaką.
Suberti parmezano sūrį ir dar kartą viską pertrinti.
Supilti aliejų, prieskonių ir padažą išsukti.
Greita, puikiai kvepia ir pagerina patiekalo skonį.
P.s. aš dažniausiai naudoju gamindama makaronus.
Skanaus :)
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Česnakinis pesto padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (sumalti) |
2 skiltelės | česnakas |
100 gramų | riešutai (kedro) |
50 gramų | parmezano sūris |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
1 sauja | bazilikas (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kavos padažas
-
Grybų padažas
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Jogurto padažas
-
Pomidorų padažas
-
Voveraičių padažas
-
Blynelių padažas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Grietinės padažas
-
Mango padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Medaus padažas
-
Guacamole
-
Olandiškas padažas
-
Jogurtinis padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Avokadų padažas su citrina
-
Aštri salsa
-
Aštrus padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
Česnakinis pesto padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, sumalti
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Riešutai, kedro,
100 gramų -
Parmezano sūris,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų - Druska
-
Bazilikas, lapeliai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bazilikus sutrinti grūstuvėlyje.
Sutrinti riešutus ir česnaką.
Suberti parmezano sūrį ir dar kartą viską pertrinti.
Supilti aliejų, prieskonių ir padažą išsukti.
Greita, puikiai kvepia ir pagerina patiekalo skonį.
P.s. aš dažniausiai naudoju gamindama makaronus.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...