Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.
Aštrus padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 4 valgomieji šaukštai | sezamų aliejus |
| 3 valgomieji šaukštai | tabasko padažas |
| 120 gramų | majonezas |
| 4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Padažas su voveraitėmis
-
Padažas su avokadu
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Šviežių grybų padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Pomidorų padažas picai
-
Dietinis padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Vanilinis padažas
-
Raudonasis padažas
-
Guacamole
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Voveraičių padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Brokolių padažas
-
Žuvies padažas su krienais
-
Riešutų padažas
-
Sūrio padažas
Aštrus padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Sezamų aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
120 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
romena
2015-02-07 17:41
GALETU BUTI DAUGIAU REPSEPTU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
