Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.

Aštrus padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | sezamų aliejus |
3 valgomieji šaukštai | tabasko padažas |
120 gramų | majonezas |
4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kmynų padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Kavos padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Agurkų padažas
-
Aštriai saldi salsa
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Kelmučių - marinatas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Baltasis padažas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Padažas – marinatas
-
Padažas "Čili"
-
Spanguolių padažas
-
Gvakamolė
-
Marinatas vištienai
-
Citrinų sirupas
-
Česnakinis padažas
-
Šokolado padažas
Aštrus padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Sezamų aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
120 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
romena
2015-02-07 17:41
GALETU BUTI DAUGIAU REPSEPTU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...