Paprikas nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Česnakus susmulkinti.
Sudėti į puodą, supilti cukrų, actą, pipirus ir virti apie 10 min.
Išpilstyti į butelius ir uždaryti.
Saldžiaaštris padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | paprika (raudonos) |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 200 gramų | cukrus |
| 50 mililitrų | vynas (baltas) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kajeno pipiras |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Padažas su voveraitėmis
-
Padažas su avokadu
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Šviežių grybų padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Pomidorų padažas picai
-
Dietinis padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Vanilinis padažas
-
Raudonasis padažas
-
Guacamole
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Voveraičių padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Brokolių padažas
-
Žuvies padažas su krienais
-
Riešutų padažas
-
Sūrio padažas
Saldžiaaštris padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika, raudonos,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Cukrus,
200 gramų -
Vynas, baltas,
50 mililitrų -
Kajeno pipiras,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paprikas nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Česnakus susmulkinti.
Sudėti į puodą, supilti cukrų, actą, pipirus ir virti apie 10 min.
Išpilstyti į butelius ir uždaryti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
