Paprikas nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Česnakus susmulkinti.
Sudėti į puodą, supilti cukrų, actą, pipirus ir virti apie 10 min.
Išpilstyti į butelius ir uždaryti.

Saldžiaaštris padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | paprika (raudonos) |
2 skiltelės | česnakas |
200 gramų | cukrus |
50 mililitrų | vynas (baltas) |
1 arbatinis šaukštelis | kajeno pipiras |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Padažas prie kugelio
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Žuvies padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Aštriai saldi salsa
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Sūrio padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Raudonas grietinės padažas
-
Česnakinis padažas
-
Blynelių padažas
-
Grybų padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Olandiškas padažas
-
Picos padažas
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Padažas – marinatas
-
Voveraičių padažas
Saldžiaaštris padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika, raudonos,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Cukrus,
200 gramų -
Vynas, baltas,
50 mililitrų -
Kajeno pipiras,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paprikas nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Česnakus susmulkinti.
Sudėti į puodą, supilti cukrų, actą, pipirus ir virti apie 10 min.
Išpilstyti į butelius ir uždaryti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...