Supjaustome visus ingredientus - paprika ir slyvas šiaudeliais, svogūnus susmulkiname.
Keptuvėje kepame svogūnus tol, kol suminkštės, bet neapskrus. Sudedame paprikas ir slyvas, kepiname kol viskas suminkštės, bet neapskrus! Galiausiai supilame pomidorų padažą, įdedame pipirus ir druską pagal skonį.
Aš pavyzdžiui naudoju 3-jų rūšių pipirus: kvepiančiuosius, juoduosius ir čili pipirus.
šis slyvų padažas ypatyngas tuo, kad jame susipina 3 skoniai - saldumas, sūrumas ir aštrumas. Visi kurie ragavo liko labai patenkinti. Tikiuosi patiks ir jums! Skanaus! ;)
Slyvų padažas silkei
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | svogūnai |
250 gramų | paprika |
100 gramų | slyvos (džiovintos) |
300 gramų | pomidorų padažas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo aromatingas kečupas
- Mango padažas
- Baltas grietinėlės padažas
- Pievagrybių padažas
- Grietinės padažas
- Voveraičių padažas
- Varškės užtepėlė su ikrais
- Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
- Baklažanų-česnakų pasta
- Česnako padažas
- Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
- Aštri salsa
- Avinielis su sviestuotu krienu
- Česnakinis padažas
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Agurkų padažas
- Kari padažas
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Konservuota adžika
- Baravykų padažas
Slyvų padažas silkei
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
250 gramų -
Paprika,
250 gramų -
Slyvos, džiovintos,
100 gramų -
Pomidorų padažas,
300 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome visus ingredientus - paprika ir slyvas šiaudeliais, svogūnus susmulkiname.
Keptuvėje kepame svogūnus tol, kol suminkštės, bet neapskrus. Sudedame paprikas ir slyvas, kepiname kol viskas suminkštės, bet neapskrus! Galiausiai supilame pomidorų padažą, įdedame pipirus ir druską pagal skonį.
Aš pavyzdžiui naudoju 3-jų rūšių pipirus: kvepiančiuosius, juoduosius ir čili pipirus.
šis slyvų padažas ypatyngas tuo, kad jame susipina 3 skoniai - saldumas, sūrumas ir aštrumas. Visi kurie ragavo liko labai patenkinti. Tikiuosi patiks ir jums! Skanaus! ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...