Supjaustome visus ingredientus - paprika ir slyvas šiaudeliais, svogūnus susmulkiname.
Keptuvėje kepame svogūnus tol, kol suminkštės, bet neapskrus. Sudedame paprikas ir slyvas, kepiname kol viskas suminkštės, bet neapskrus! Galiausiai supilame pomidorų padažą, įdedame pipirus ir druską pagal skonį.
Aš pavyzdžiui naudoju 3-jų rūšių pipirus: kvepiančiuosius, juoduosius ir čili pipirus.
šis slyvų padažas ypatyngas tuo, kad jame susipina 3 skoniai - saldumas, sūrumas ir aštrumas. Visi kurie ragavo liko labai patenkinti. Tikiuosi patiks ir jums! Skanaus! ;)

Slyvų padažas silkei
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | svogūnai |
250 gramų | paprika |
100 gramų | slyvos (džiovintos) |
300 gramų | pomidorų padažas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurto padažas
-
Padažas bulvėms
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Žaliasis padažas
-
Viskio karamelė
-
Pomidorų padažas
-
Avokado padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Pievagrybių padažas
-
Agurkų padažas
-
Baravykų padažas
-
Picos padažas
-
Padažas – marinatas
-
Sojų paštetas
-
Dietinis padažas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Česnakinis padažas
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Žuvies padažas
Slyvų padažas silkei
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
250 gramų -
Paprika,
250 gramų -
Slyvos, džiovintos,
100 gramų -
Pomidorų padažas,
300 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome visus ingredientus - paprika ir slyvas šiaudeliais, svogūnus susmulkiname.
Keptuvėje kepame svogūnus tol, kol suminkštės, bet neapskrus. Sudedame paprikas ir slyvas, kepiname kol viskas suminkštės, bet neapskrus! Galiausiai supilame pomidorų padažą, įdedame pipirus ir druską pagal skonį.
Aš pavyzdžiui naudoju 3-jų rūšių pipirus: kvepiančiuosius, juoduosius ir čili pipirus.
šis slyvų padažas ypatyngas tuo, kad jame susipina 3 skoniai - saldumas, sūrumas ir aštrumas. Visi kurie ragavo liko labai patenkinti. Tikiuosi patiks ir jums! Skanaus! ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...