Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
0.5 vieneto | marinuoti agurkai |
2 skiltelės | česnakas (ir žolelių mišinys padažams) |
100 mililitrų | majonezas (su krapais) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | česnakas (ir žolelių mišinys padažams) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Agurką supjaustom griežinėliais, česnako skilteles nulupame. Tada visus produktus sudedame į indą ir sutriname blenderiu. Tinka salotoms ir mėsos patiekalams skaninti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Guacamole
- Mango padažas
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Aštriai saldi salsa
- Spanguolių padažas
- Sojų padažo dažinys
- Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
- Krienų padažas
- Aštri salsa
- Baltas grietinėlės padažas
- Pikantiškas padažas
- Olandiškas padažas
- Voveraičių padažas
- Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
- Jogurto ir agurkų padažiukas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Aviečių padažas desertams
- Padažas prie kugelio
- Aštrus padažas
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Marinuoti agurkai,
0.5 vieneto -
Česnakas, ir žolelių mišinys padažams,
2 skiltelės -
Majonezas, su krapais,
100 mililitrų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Česnakas, ir žolelių mišinys padažams
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurką supjaustom griežinėliais, česnako skilteles nulupame. Tada visus produktus sudedame į indą ir sutriname blenderiu. Tinka salotoms ir mėsos patiekalams skaninti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...