
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
0.5 vieneto | marinuoti agurkai |
2 skiltelės | česnakas (ir žolelių mišinys padažams) |
100 mililitrų | majonezas (su krapais) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | česnakas (ir žolelių mišinys padažams) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Agurką supjaustom griežinėliais, česnako skilteles nulupame. Tada visus produktus sudedame į indą ir sutriname blenderiu. Tinka salotoms ir mėsos patiekalams skaninti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės padažas
-
Avokado padažas
-
Imbiero sirupas
-
Pomidorų čatni
-
Padažas "Čili"
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Voveraičių padažas
-
Česnakinis padažas
-
Baltasis padažas
-
Sojų paštetas
-
Brokolių padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Dietinis padažas
-
Šviežių grybų padažas
-
Sūrio padažas
-
Sojų padažo dažinys
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Citrinų sirupas
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Marinuoti agurkai,
0.5 vieneto -
Česnakas, ir žolelių mišinys padažams,
2 skiltelės -
Majonezas, su krapais,
100 mililitrų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Česnakas, ir žolelių mišinys padažams
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurką supjaustom griežinėliais, česnako skilteles nulupame. Tada visus produktus sudedame į indą ir sutriname blenderiu. Tinka salotoms ir mėsos patiekalams skaninti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...