Apelsinus ir citrinas supjaustykite plonomis skiltelėmis.
Svogūną sukapokite.
Į puodą sudėkite apelsinus, citrinas ir svogūną. Suberkite razinas, garstyčių sėklas. Į actą įmaišykite cukrų ir druską.
Viską supilkite į puodą. Virkite apie 10 minučių. Po to supilkite vyną ir virkite dar apie 30 minučių, vis pamaišant.
Pikantiškas padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 150 mililitrų | vynas (baltas, sausas) |
| 300 mililitrų | acto |
| 3 vienetai | apelsinų |
| 3 vienetai | citrinos |
| 100 gramų | razinos |
| 2 valgomieji šaukštai | garstyčios (sėklos) |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 5 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių grybų padažas
-
Sojų paštetas
-
Žaliasis padažas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Saldžiaaštris padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Pieno padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Viskio karamelė
-
Varškės padažas
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Konservuota adžika
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Tikra Guacamole
-
Kmynų padažas
-
Uogų padažas blynams
Pikantiškas padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vynas, baltas, sausas,
150 mililitrų -
Actas,
300 mililitrų -
Apelsinai,
3 vienetai -
Citrinos,
3 vienetai -
Razinos,
100 gramų -
Garstyčios, sėklos,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsinus ir citrinas supjaustykite plonomis skiltelėmis.
Svogūną sukapokite.
Į puodą sudėkite apelsinus, citrinas ir svogūną. Suberkite razinas, garstyčių sėklas. Į actą įmaišykite cukrų ir druską.
Viską supilkite į puodą. Virkite apie 10 minučių. Po to supilkite vyną ir virkite dar apie 30 minučių, vis pamaišant.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
