Apelsinus ir citrinas supjaustykite plonomis skiltelėmis.
Svogūną sukapokite.
Į puodą sudėkite apelsinus, citrinas ir svogūną. Suberkite razinas, garstyčių sėklas. Į actą įmaišykite cukrų ir druską.
Viską supilkite į puodą. Virkite apie 10 minučių. Po to supilkite vyną ir virkite dar apie 30 minučių, vis pamaišant.
Pikantiškas padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
150 mililitrų | vynas (baltas, sausas) |
300 mililitrų | acto |
3 vienetai | apelsinų |
3 vienetai | citrinos |
100 gramų | razinos |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios (sėklos) |
3 vienetai | svogūnai |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rytietiškas pipirų padažas
- Pievagrybių padažas
- Krienų užpilas
- Arvydo aromatingas kečupas
- Šokolado padažas
- Česnakinis padažas
- Voveraičių padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Baltasis padažas
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Padažas bulvėms
- Mango padažas
- Kmynų padažas
- Kari padažas
- Blynelių padažas
- Avinielis su sviestuotu krienu
- Pieno padažas
- Pomidorų padažas
- Žuvies padažas su krienais
Pikantiškas padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vynas, baltas, sausas,
150 mililitrų -
Actas,
300 mililitrų -
Apelsinai,
3 vienetai -
Citrinos,
3 vienetai -
Razinos,
100 gramų -
Garstyčios, sėklos,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsinus ir citrinas supjaustykite plonomis skiltelėmis.
Svogūną sukapokite.
Į puodą sudėkite apelsinus, citrinas ir svogūną. Suberkite razinas, garstyčių sėklas. Į actą įmaišykite cukrų ir druską.
Viską supilkite į puodą. Virkite apie 10 minučių. Po to supilkite vyną ir virkite dar apie 30 minučių, vis pamaišant.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...