![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
2 vienetai | cukinija |
2 vienetai | česnakas (svogūnėliai) |
200 gramų | krevetės be kevalo |
200 gramų | midijos |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | prieskoniai (provanso) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | spageti |
šiek tiek | sūris (Džiugas) |
Susmulkinti česnaką, pakepti keptuveje su trupučiu aliejaus. Sutarkuoti cukinijas, sudėti į keptuvę, ir kartu su česnaku troškinti sumažinus ugnį. Tada pagal skonį pagardinti provanso prieskoniais, pipirais bei druska. Kai cukinijos pradės leisti savo sultis - įdėti jūros gėrybes ir toliau troškinti. Kai juros gėrybės šiek tiek suminkštės įpilti gretinėlę.
Makaronus paruoškite taip:
Į puodą įpilti dvigubai daugiau vandens nei bus makaronų. Pasūdyti. Kai vanduo užvirs įmesti norimą kiekį makaronų ir virti apie 7-10 min.
Makaronus su padažu galima pagardinti sūriu.
Skanaus! (:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mango padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Sūrio padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Kavos padažas
-
Baltasis padažas
-
Žaliasis padažas
-
Jogurto padažas
-
Padažas su avokadu
-
Padažas bulvėms
-
Salotų padažas
-
Blynelių padažas
-
Aviečių padažas desertams
-
Žuvies padažas su krienais
-
Pomidorų čatni
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Marinatas vištienai
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Žuvies padažas
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Cukinija,
2 vienetai -
Česnakas, svogūnėliai,
2 vienetai -
Krevetės be kevalo,
200 gramų -
Midijos,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų - Prieskoniai, provanso
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Spageti
- Sūris, Džiugas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vietoje krevečių ir midijų galite naudoti 400 g. jūros gėrybių kokteilį. Kiekiai nurodyti 2-3 porcijoms.
Susmulkinti česnaką, pakepti keptuveje su trupučiu aliejaus. Sutarkuoti cukinijas, sudėti į keptuvę, ir kartu su česnaku troškinti sumažinus ugnį. Tada pagal skonį pagardinti provanso prieskoniais, pipirais bei druska. Kai cukinijos pradės leisti savo sultis - įdėti jūros gėrybes ir toliau troškinti. Kai juros gėrybės šiek tiek suminkštės įpilti gretinėlę.
Makaronus paruoškite taip:
Į puodą įpilti dvigubai daugiau vandens nei bus makaronų. Pasūdyti. Kai vanduo užvirs įmesti norimą kiekį makaronų ir virti apie 7-10 min.
Makaronus su padažu galima pagardinti sūriu.
Skanaus! (:
Komentarai (6)
-
Ieva
2009-12-31 16:51
:super:
-
Vlm
2009-10-09 15:59
Padazas nuostabus, jau koki 5 karta gaminu ir neatsibosta.
Jurgai> Mano mama irgi taip gudraudavo, itarkuodavo cukinijos i miltinius blynus :D oj kaip nepatikdavo, o dabar pati kepu :)
-
Jurga
2009-09-23 14:44
nerealu, namiskiai net neitare, kad valgo dar ir cukinija :D
-
saule
2009-05-05 12:56
fantasti :super
-
green_raven
2009-04-26 17:28
Labai skanus padažas :super: