Nulupkite apelsinų žieveles. Užpilkite žieveles su vandeniu ir sultimis.
Sudėkite česnako skilteles, lauro lapelius, pipirus, druską, cukrų ir rozmarino šakeles.
Kai užvirs pavirkite 1-2 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Kai marinatas atvės, užpilkite vištieną ir palikite marinuotis 1 parai.
Marinatas vištienai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | obuolių sultys |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
2 vienetai | apelsinų |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | rozmarinas |
3 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mango padažas
- Avokadų padažas su citrina
- Sūrio padažas
- Mirkomasis sūrio padažas
- Džiūvėsėlių padažas
- Kavos padažas
- Baltasis padažas
- Žaliasis padažas
- Jogurto padažas
- Padažas su avokadu
- Padažas bulvėms
- Salotų padažas
- Blynelių padažas
- Aviečių padažas desertams
- Žuvies padažas su krienais
- Pomidorų čatni
- Padažas virtoms bulvėms
- Marinatas vištienai
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Žuvies padažas
Marinatas vištienai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Česnakas,
2 skiltelės -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Apelsinai,
2 vienetai -
Vanduo,
1 stiklinė - Rozmarinas
-
Cukrus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupkite apelsinų žieveles. Užpilkite žieveles su vandeniu ir sultimis.
Sudėkite česnako skilteles, lauro lapelius, pipirus, druską, cukrų ir rozmarino šakeles.
Kai užvirs pavirkite 1-2 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Kai marinatas atvės, užpilkite vištieną ir palikite marinuotis 1 parai.
Reklama:
Komentarai (3)
-
rasa
2012-01-12 20:38
Super! Jau kelinti metai va taip gaminu. Visiems laaabai patinka... Tik vandens nepilu ir apelsinu ,mano nuoziura, nereikia.:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...