Pievagrybius nuploviau, susmulkinau ir pakepinau įkaitintame svieste (3 min.).
Miltus, druską ir pipirus įmaišiau į pieną ir supyliau ant grybų.
Pamaišant kepinau dar apie 3 minutes.
Po to subėriau susmulkintus krapus, išmaišiau ir nukėliau nuo ugnies.
Labai skanus padažiukas. :-)
Grybų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
10 gramų | krapai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
300 mililitrų | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | baltieji pipirai (sumalti) |
250 gramų | pievagrybiai |
20 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avokado padažas
- Baltas grietinėlės padažas
- Padažas su voveraitėmis
- Saldžiaaštris padažas
- Aviečių padažas desertams
- Konservuota adžika
- Pomidorų padažas
- Jogurto padažas
- Dietinis padažas
- Vanilinis padažas
- Aštrus padažas
- Blynelių padažas
- Česnakinis padažas
- Voveraičių padažas
- Šokolado padažas
- Kari padažas
- Sūrio padažas
- Olandiškas padažas
- Nektarinų salsa kepsniams
- Rytietiškas pipirų padažas
Grybų padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krapai,
10 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
300 mililitrų - Druska
- Baltieji pipirai, sumalti
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nuploviau, susmulkinau ir pakepinau įkaitintame svieste (3 min.).
Miltus, druską ir pipirus įmaišiau į pieną ir supyliau ant grybų.
Pamaišant kepinau dar apie 3 minutes.
Po to subėriau susmulkintus krapus, išmaišiau ir nukėliau nuo ugnies.
Labai skanus padažiukas. :-)
Reklama:
Komentarai (2)
-
vika
2011-11-03 21:35
prie ko tinka sis padaziukas? atrodo lb skaniai :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...