Kmynus užplikyti verdančiu vandeniu, 10 min. pakaitinti ir perkošti.
Miltus pakepinti svieste, praskiesti kmynų nuoviru, supilti grietinę, cukrų, druską, pakaitinti, bet neužvirinti.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kmynų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
20 gramų | sviestas |
20 gramų | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | sultinys |
1 stiklinė | grietinė |
30 gramų | kmynai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mango padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Sūrio padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Kavos padažas
-
Baltasis padažas
-
Žaliasis padažas
-
Jogurto padažas
-
Padažas su avokadu
-
Padažas bulvėms
-
Salotų padažas
-
Blynelių padažas
-
Aviečių padažas desertams
-
Žuvies padažas su krienais
-
Pomidorų čatni
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Marinatas vištienai
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Žuvies padažas
Kmynų padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
20 gramų -
Kvietiniai miltai,
20 gramų -
Sultinys,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kmynai,
30 gramų - Kvapieji pipirai
- Muskatas
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kmynus užplikyti verdančiu vandeniu, 10 min. pakaitinti ir perkošti.
Miltus pakepinti svieste, praskiesti kmynų nuoviru, supilti grietinę, cukrų, druską, pakaitinti, bet neužvirinti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
nesupratau
2017-03-29 13:32
o kam tada sultinys????
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...