Kmynus užplikyti verdančiu vandeniu, 10 min. pakaitinti ir perkošti.
Miltus pakepinti svieste, praskiesti kmynų nuoviru, supilti grietinę, cukrų, druską, pakaitinti, bet neužvirinti.
Kmynų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
20 gramų | sviestas |
20 gramų | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | sultinys |
1 stiklinė | grietinė |
30 gramų | kmynai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žaliasis padažas bulvėms
- Šokolado padažas
- Pomidorų padažas picai
- Labai greitai paruošiamas padažas
- Aštriai saldi salsa
- Kmynų padažas
- Padažas "Čili"
- Krienų-majonezo padažas
- Riešutų padažas
- Brokolių padažas
- Džiūvėsėlių padažas
- Sūrio padažas
- Aštri salsa
- Užtepėlė
- Padažas su voveraitėmis
- Padažas prie kugelio
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Baltasis padažas
- Padažas bulvėms
- Baravykų padažas
Kmynų padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
20 gramų -
Kvietiniai miltai,
20 gramų -
Sultinys,
1 stiklinė -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kmynai,
30 gramų - Kvapieji pipirai
- Muskatas
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kmynus užplikyti verdančiu vandeniu, 10 min. pakaitinti ir perkošti.
Miltus pakepinti svieste, praskiesti kmynų nuoviru, supilti grietinę, cukrų, druską, pakaitinti, bet neužvirinti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
nesupratau
2017-03-29 13:32
o kam tada sultinys????
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...