Sumaišykite visus produktus ir kaitinkite, kol visi prieskoniai ištirps ir padažas taps vientisu.
Prieš laistydami išimkite citrinos žievelę.

Medaus padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1.25 stiklinės | kečupas |
0.6 stiklinės | aliejaus (salotoms) |
0.75 stiklinės | acto |
5 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
1 stiklinė | medus |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios (milteliai) |
3 arbatiniai šaukšteliai | imbieras (tarkuotas) |
1 vienetas | citrinos (supjaustyta skiltelėmis) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kmynų padažas
-
Padažas su voveraitėmis
-
Padažas keptai mėsai
-
Česnako padažas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Pieno padažas
-
Sojų padažo dažinys
-
Salotų padažas
-
Šokolado padažas
-
Pomidorų padažas
-
Česnakinis pesto padažas
-
Padažas su avokadu
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Picos padažas
-
Grybų padažas
-
Česnakinis padažas
-
Aštrus padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Pievagrybių padažas
Medaus padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kečupas,
1 ir 1/4 stiklinės -
Aliejus, salotoms,
3/5 stiklinės -
Actas,
3/4 stiklinės -
Vorčesterio padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Medus,
1 stiklinė -
Garstyčios, milteliai,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras, tarkuotas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinos, supjaustyta skiltelėmis,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite visus produktus ir kaitinkite, kol visi prieskoniai ištirps ir padažas taps vientisu.
Prieš laistydami išimkite citrinos žievelę.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...