Sumaišykite visus produktus ir kaitinkite, kol visi prieskoniai ištirps ir padažas taps vientisu.
Prieš laistydami išimkite citrinos žievelę.
Medaus padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1.25 stiklinės | kečupas |
| 0.6 stiklinės | aliejaus (salotoms) |
| 0.75 stiklinės | acto |
| 5 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
| 1 stiklinė | medus |
| 2 valgomieji šaukštai | garstyčios (milteliai) |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | imbieras (tarkuotas) |
| 1 vienetas | citrinos (supjaustyta skiltelėmis) |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies padažas
-
Čilietiškas padažas
-
Sojų padažo dažinys
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Kavos padažas
-
Kelmučių - marinatas
-
Užtepėlė
-
Varškės padažas
-
Aviečių padažas desertams
-
Padažas su avokadu
-
Padažas keptai mėsai
-
Pievagrybių padažas
-
Padažas – marinatas
-
Gvakamolė
-
Kmynų padažas
-
Medaus padažas
-
Šviežių grybų padažas
-
Grietinės padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
Medaus padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kečupas,
1 ir 1/4 stiklinės -
Aliejus, salotoms,
3/5 stiklinės -
Actas,
3/4 stiklinės -
Vorčesterio padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Medus,
1 stiklinė -
Garstyčios, milteliai,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras, tarkuotas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinos, supjaustyta skiltelėmis,
1 vienetas -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite visus produktus ir kaitinkite, kol visi prieskoniai ištirps ir padažas taps vientisu.
Prieš laistydami išimkite citrinos žievelę.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
