Pienas užvirinamas su vanilinu. Į jį maišant pamažu pilama trupučiu šalto vandens praskiestas krakmolas su kakava ir užvirinama. Vėliau į verdantį padažą supilami su cukraus pudra ištrinti kiaušinio tryniai.
Išvirtas padažas įstatomas į šalto vandens vonelę ir plakamas. Plakant po truputį sudedamas sviestas. Šis padažas tiekiamas prie saldžiųjų patiekalų.
Šokolado padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 stiklinės | pienas |
| 4 valgomieji šaukštai | kakava |
| 3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| 6 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
| 1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
| 0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| šiek tiek | vanilinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotų padažas
-
Padažas virtoms bulvėms
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Pomidorų čatni
-
Aštrus padažas
-
Aštriai saldi salsa
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Padažas bulvėms
-
Grybų padažas
-
Picos padažas
-
Vanilinis padažas
-
Konservuota adžika
-
Užtepėlė
-
Saldžiaaštris padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Olandiškas padažas
-
Česnakinis padažas
-
Citrinų sirupas
Šokolado padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
2 stiklinės -
Kakava,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Cukraus pudra,
6 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Vanilinas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pienas užvirinamas su vanilinu. Į jį maišant pamažu pilama trupučiu šalto vandens praskiestas krakmolas su kakava ir užvirinama. Vėliau į verdantį padažą supilami su cukraus pudra ištrinti kiaušinio tryniai.
Išvirtas padažas įstatomas į šalto vandens vonelę ir plakamas. Plakant po truputį sudedamas sviestas. Šis padažas tiekiamas prie saldžiųjų patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
-
kristina
2009-06-06 15:11
tikiuos bus skany.. :-) gal kas galit parasyt recepyuku kaip sutepti biskvitus? Labai dekiui. :-*
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
