Krienai nuplaunami, nuskutami, sutarkuojami ir apšlakstomi actu. Į įkaitintą sviestą suberiami miltai, įpilama mėsos sultinio, ir viskas vieną kartą užvirinama. Į padažą sukrečiami paruošti krienai, sudedama grietinė, įberiama cukraus ir druskos, įpilama acto, suleidžiami tryniai, ir viskas gerai išmaišoma. Jokiu būdu nevirinama.
Šis užpilas patiekiamas prie virtos mėsos (jautienos) arba virtos žuvies.

Krienų užpilas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | krienai |
50 gramų | sviestas |
10 gramų | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | sultinys (mėsos) |
200 gramų | grietinė |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Padažas "Čili"
-
Česnakinis padažas
-
Imbiero sirupas
-
Spanguolių padažas
-
Aštrus padažas
-
Avokado padažas
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Grybų padažas
-
Konservuota adžika
-
Česnakinis padažas
-
Grietinės padažas
-
Moliūgų kečupas
-
Gvakamolė
-
Viskio karamelė
-
Baravykų padažas
-
Žuvies padažas
-
Kmynų padažas
-
Česnakinis pesto padažas
-
Baltasis padažas
-
Salotų padažas
Krienų užpilas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krienai,
100 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Sultinys, mėsos,
250 mililitrų -
Grietinė,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Cukrus
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienai nuplaunami, nuskutami, sutarkuojami ir apšlakstomi actu. Į įkaitintą sviestą suberiami miltai, įpilama mėsos sultinio, ir viskas vieną kartą užvirinama. Į padažą sukrečiami paruošti krienai, sudedama grietinė, įberiama cukraus ir druskos, įpilama acto, suleidžiami tryniai, ir viskas gerai išmaišoma. Jokiu būdu nevirinama.
Šis užpilas patiekiamas prie virtos mėsos (jautienos) arba virtos žuvies.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...