Krienai nuplaunami, nuskutami, sutarkuojami ir apšlakstomi actu. Į įkaitintą sviestą suberiami miltai, įpilama mėsos sultinio, ir viskas vieną kartą užvirinama. Į padažą sukrečiami paruošti krienai, sudedama grietinė, įberiama cukraus ir druskos, įpilama acto, suleidžiami tryniai, ir viskas gerai išmaišoma. Jokiu būdu nevirinama.
Šis užpilas patiekiamas prie virtos mėsos (jautienos) arba virtos žuvies.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Krienų užpilas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | krienai |
50 gramų | sviestas |
10 gramų | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | sultinys (mėsos) |
200 gramų | grietinė |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Šokolado padažas
-
Riešutų padažas
-
Padažas keptai mėsai
-
Krienų užpilas
-
Česnakų padažas keptai vištienai
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Žuvies padažas su krienais
-
Žaliasis padažas
-
Česnakinis padažas
-
Varškės užtepėlė su ikrais
-
Spanguolių padažas
-
Krienų padažas
-
Varškės padažas
-
Grybų padažas
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Baltasis padažas
-
Imbiero sirupas
Krienų užpilas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krienai,
100 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Sultinys, mėsos,
250 mililitrų -
Grietinė,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Cukrus
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienai nuplaunami, nuskutami, sutarkuojami ir apšlakstomi actu. Į įkaitintą sviestą suberiami miltai, įpilama mėsos sultinio, ir viskas vieną kartą užvirinama. Į padažą sukrečiami paruošti krienai, sudedama grietinė, įberiama cukraus ir druskos, įpilama acto, suleidžiami tryniai, ir viskas gerai išmaišoma. Jokiu būdu nevirinama.
Šis užpilas patiekiamas prie virtos mėsos (jautienos) arba virtos žuvies.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...