
Omletas su batono piršteliais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
5 vienetai | kiaušiniai |
2 žiupsneliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
9 valgomieji šaukštai | pienas |
3 riekės | batonas |
2 saujelės | svogūnų laiškai |
1 vienetas | pomidorai |
100 gramų | sūris (mocarela) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vienam omletui 2 kiaušinius lengvai išplakti su žiupsneliu druskos, žiupsneliu pipirų ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Gautą masę pilti ant įkaitinto sviesto, kepti ant silpnos ugnies. Kol dar omletas keptuvėje skystas, mesti susmulkintą mocarela sūrį, berti susmulkintus svogūnų laiškus, kelis pomidorų griežinėlius. Kepti uždengus dangčiu. Stebėti, kad neprisviltų.
2.
Batono piršteliams batono riekes supjaustyti išilgai. 1 kiaušinį lengvai išplakti su žiupsneliu druskos ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Batono pirštelius pamirkyti kiaušinio plakinyje, kad gerai įsigertų. Kepti ant įkaitinto sviesto kelias minutes iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas „La Sūrio“
-
Apkepas
-
Keptas varškės ir žolelių masės pyragas
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Keistas apkepas
-
Daržovių kugelis
-
Kopūstų ir žirnelių apkepas
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Nuostabus varškės apkepas su razinomis (be cukraus)
-
Pica su grybais
-
Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas
-
Lašišos apkepas
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Žuvies užkepėlė
Omletas su batono piršteliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Pienas,
9 valgomieji šaukštai -
Batonas,
3 riekės -
Svogūnų laiškai,
2 saujelės -
Pomidorai,
1 vienetas -
Sūris, mocarela,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vienam omletui 2 kiaušinius lengvai išplakti su žiupsneliu druskos, žiupsneliu pipirų ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Gautą masę pilti ant įkaitinto sviesto, kepti ant silpnos ugnies. Kol dar omletas keptuvėje skystas, mesti susmulkintą mocarela sūrį, berti susmulkintus svogūnų laiškus, kelis pomidorų griežinėlius. Kepti uždengus dangčiu. Stebėti, kad neprisviltų.
Batono piršteliams batono riekes supjaustyti išilgai. 1 kiaušinį lengvai išplakti su žiupsneliu druskos ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Batono pirštelius pamirkyti kiaušinio plakinyje, kad gerai įsigertų. Kepti ant įkaitinto sviesto kelias minutes iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...