![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
200 gramų | grietinė |
200 gramų | aliejaus |
1 stiklinė | cukrus (nepilna) |
šiek tiek | kvietiniai miltai (800 - 900) |
šiek tiek | uogienė (rūgštesnė) |
4 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
3 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Obuolių pyragas su varške ir karamele
-
Skanus obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir obuoliais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
-
Obuolių pyragas
-
Everestas
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Lilės tortas
-
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Karamelinis obuolių pyragas su ledais
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Lengvas pyragas
-
Obuolių pyragas su džemu
-
Rausvas tortas
-
Gardus medaus pyragas
Pyragas "Trupinukas"
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
200 gramų -
Aliejus,
200 gramų -
Cukrus, nepilna,
1 stiklinė - Kvietiniai miltai, 800 - 900
- Uogienė, rūgštesnė
-
Kepimo milteliai,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grietinę išmaišome su cukrumi, vaniliniu cukrumi, tada pilamas aliejus, gerai ismaišoma, suberiami miltai su kepimo milteliais, viskas išmaišoma ir išminkoma tešla. Tešla padalinama į 2 lygias dalis. Vieną dalį išklojame kepimo skardoje, ant jos tepame uogienę, o ant viršaus užtarkuojame antrą tešlos dalį. Pyragą šauname į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 min 220 laipsnių temperatūroje.
Komentarai (11)
-
jolita
2015-03-16 20:50
o kiausiniai?>
-
rita
2015-02-27 08:08
O su kuo cukru ismaisyti su lydytu sviestu.jeigu lydytas sviestas dedamas vietoj grietines
-
laima
2015-02-26 19:48
Miltu 800 gr ir truputi minkimui.
-
laima
2015-02-26 19:46
Grietinės visai nededu aliejaus irgi nededu. Detu vietoje šitu produktu išlydito sviesto 200 gr o visa kita kaip parašyta tik ne puse o 3čia dalį i šaldytuvą kad tarkuoti butu galima ant viršaus.
-
Jurate
2015-02-26 17:38
O kiek miltu gramu deti ?:-)
-
lina
2011-02-05 18:52
bandysiu siandien.. atrodo labai paprastas.. o kas paprasta dazniausiai buna ir skanu:) ;-)
-
Staras
2010-03-21 10:48
bet 200 gramų aliejaus ar ne per daug? :-D
-
vaida
2009-12-19 12:14
labai skanus ne toks kaip parduotuveje :-*