
Pyragas "Vasarą palydint"
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Užpilui: | ||
2 valgomieji šaukštai | migdolai (kapoti) | |
0.75 stiklinės | raudonieji serbentai (arba spanguolės) | |
1 stiklinė | mėlynės | |
Tešlai: | ||
1 stiklinė | cukrus | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 stiklinė | grietinė | |
0.5 arbatinio šaukštelio | soda | |
1 valgomasis šaukštas | brendis | |
2 stiklinės | kvietiniai miltai | |
10 gramų | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išplakite kiaušinius su baltuoju ir vaniliniu cukrumi. Įmaišykite brendį, sodą, įmaišytą į grietinę, miltus.
2.
Tešlą supilkite į kepimo formą.
3.
Ant viršaus sudėkite mėlynes, sumaišytas su serbentais ir migdolais.
4.
Kepkite 170° C laipsnių orkaitėje apie 45-50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Įvairių vaisių pyragas
-
Šokoladinis biskvitas
-
Vištienos užkepėlė
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Krokodilas
-
Tinginys su riešutais
-
Obuolių pyragas
-
Traškius
-
Šlapias pyragas
-
Minkštutis obuolių pyragas
-
Šokoladinis pyragas su riešutais
-
Kriaušių pyragas
-
Obuolių pyragas „Skanutis“
-
Obuolių ir aviečių pyragas
-
Bananų pyragas
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Rabarbarų pyragas
-
Moliūgų pyragas
Pyragas "Vasarą palydint"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Migdolai, kapoti,
2 valgomieji šaukštai -
Raudonieji serbentai, arba spanguolės,
3/4 stiklinės -
Mėlynės,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 stiklinė -
Soda,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Brendis,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanilinis cukrus,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinius su baltuoju ir vaniliniu cukrumi. Įmaišykite brendį, sodą, įmaišytą į grietinę, miltus.
Tešlą supilkite į kepimo formą.
Ant viršaus sudėkite mėlynes, sumaišytas su serbentais ir migdolais.
Kepkite 170° C laipsnių orkaitėje apie 45-50 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...