
Obuolių pyragas su riešutais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | sviestas |
7 vienetai | obuoliai |
6 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | cukrus |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
100 gramų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | soda (nugesinta) |
100 gramų | graikiniai riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Obuolius išvalome, išpjauname sėklalizdžius. Į obuolius priberiame cukraus, smulkintų graikinių riešutų ir sudedame į kepimo skardą.
2.
Kiaušinius išplakame su likusiu cukrumi, įmaišome grietinę, tirpintą sviestą, sodą ir miltus.
3.
Supilame tešlą tarp obuolių. Apibarstome riešutais ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Tortas-vyniotinis
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Vyšnių tortas
-
Pyragas Velykoms
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
Biskvitas su antaniniais obuoliais
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Šokoladinė vasara
-
Šokoladinis kriaušių pyragas
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Aguoninis biskvitas
-
Tinginys
-
Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
-
Šokoladinis biskvitas
Obuolių pyragas su riešutais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
100 gramų -
Obuoliai,
7 vienetai -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
2 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Grietinė,
100 gramų -
Soda, nugesinta,
1 arbatinis šaukštelis -
Graikiniai riešutai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius išvalome, išpjauname sėklalizdžius. Į obuolius priberiame cukraus, smulkintų graikinių riešutų ir sudedame į kepimo skardą.
Kiaušinius išplakame su likusiu cukrumi, įmaišome grietinę, tirpintą sviestą, sodą ir miltus.
Supilame tešlą tarp obuolių. Apibarstome riešutais ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...