Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, įberti vanilinio cukraus, įpilti citrinos sulčių. Beriame miltus, kepimo miltelius. Viską išmaišome. Išklojame skardą sviestiniu popieriumi ir pilame tešlą. Ant jos dedame nuplautus, nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus, ir vėl užpilame likusia tešlos dalimi. Kepame įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie 30 - 45 min.
Skanaus.
Rabarbarų pyragas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 300 gramų | rabarbarai |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | miltai |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 3 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plokštainis diena-naktis
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Paprastasis keksas
-
Bananų pyragas
-
Drėgnas šokoladinis pyragas
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Plokštainis su abrikosais ir varške
-
Vyniotinis su aguonomis
-
Kakavinis pyragas su juodais serbentais
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Biskvitas su vyšniomis
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Kokosinis pyragas
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Šokoladinis keksas
-
Gaivus tortukas
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Karamelinis pyragas
-
Moliūginis varškės pyragas
Rabarbarų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Rabarbarai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, įberti vanilinio cukraus, įpilti citrinos sulčių. Beriame miltus, kepimo miltelius. Viską išmaišome. Išklojame skardą sviestiniu popieriumi ir pilame tešlą. Ant jos dedame nuplautus, nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus, ir vėl užpilame likusia tešlos dalimi. Kepame įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie 30 - 45 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
