Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, įberti vanilinio cukraus, įpilti citrinos sulčių. Beriame miltus, kepimo miltelius. Viską išmaišome. Išklojame skardą sviestiniu popieriumi ir pilame tešlą. Ant jos dedame nuplautus, nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus, ir vėl užpilame likusia tešlos dalimi. Kepame įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie 30 - 45 min.
Skanaus.
Rabarbarų pyragas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | rabarbarai |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | miltai |
1 stiklinė | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- Moliūginis varškės pyragas
- Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
- Pyragas "Kukurūznikas"
- Obuolių pyragas su aguonomis
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
- Morkų pyragas
- Obuolių pyragas
- Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
- Mielinis vyniotinis su aguonomis
- Sūrio pyragas
- Obuoliuotis "Diena - naktis"
- Aguoninis vyniotinis
- Vyniotinis su braškine uogiene
- Kakavinis pyragas su juodais serbentais
- Rusiškas morkų pyragas
- Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Karamelinis pyragas
- Margaritos varškės apkepas
Rabarbarų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Rabarbarai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, įberti vanilinio cukraus, įpilti citrinos sulčių. Beriame miltus, kepimo miltelius. Viską išmaišome. Išklojame skardą sviestiniu popieriumi ir pilame tešlą. Ant jos dedame nuplautus, nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus, ir vėl užpilame likusia tešlos dalimi. Kepame įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie 30 - 45 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...