Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, įberti vanilinio cukraus, įpilti citrinos sulčių. Beriame miltus, kepimo miltelius. Viską išmaišome. Išklojame skardą sviestiniu popieriumi ir pilame tešlą. Ant jos dedame nuplautus, nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus, ir vėl užpilame likusia tešlos dalimi. Kepame įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie 30 - 45 min.
Skanaus.

Rabarbarų pyragas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | rabarbarai |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | miltai |
1 stiklinė | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Senovinis varškės pyragas
-
Meduoliukas
-
Varškės pyragas
-
A la Brownie
-
Tikrasis šimtalapis
-
Pyragas su obuoliais
-
Vyniotinis su braškine uogiene
-
Erikos šokoladinis pyragas su karameliniais obuoliais ir šokolado užpilu
-
Greitas pyragėlis
-
Mielinis pyragas su obuoliais
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Kurmio kalnelis
-
Tortas-vyniotinis
-
Graikiškas Kalėdų saldutis
-
Varškės ir obuolių pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Švelnus pyragas
-
Gaivusis pyragas
Rabarbarų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Rabarbarai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Citrinos, sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, įberti vanilinio cukraus, įpilti citrinos sulčių. Beriame miltus, kepimo miltelius. Viską išmaišome. Išklojame skardą sviestiniu popieriumi ir pilame tešlą. Ant jos dedame nuplautus, nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus, ir vėl užpilame likusia tešlos dalimi. Kepame įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie 30 - 45 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...