
Morkų pyragas su riešutais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | aliejaus |
200 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 stiklinės | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
5 vienetai | morkos |
1 sauja | lazdyno riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Aliejų plakame su cukrum, po to dedame grietinę su nugesinta joje soda, viską suplakus iki vientisos masės, pilame kiaušinius, vėl plakame. Palaiksniui beriame miltus sumaišytus su krakmolu. Viską gerai išplakame ar išmaišome (masė turi gautis standi, perbraukus šakute grioveliai išsilygina ne iš karto). Tada dedam smulkia tarka sutarkuotas morkas ir pasmulkintus riešutus.
2.
Viską išmaišome ir pilame į kepimo formą išteptą sviestu ar išklota kepimo popieriumi.
Kepam apie 30 - 40 min. (kuo platesnė forma tuo trumpiau) 180°C temp.
Kepam apie 30 - 40 min. (kuo platesnė forma tuo trumpiau) 180°C temp.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Tinginys su riešutais
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Meduoliukas
-
Slyvinis
-
Šokoladinis obuolių pyragas
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Įvairių vaisių pyragas
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Slyvų pyragas
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Sūrio pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
Morkų pyragas su riešutais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Aliejus,
300 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 stiklinės -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
5 vienetai -
Lazdyno riešutai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejų plakame su cukrum, po to dedame grietinę su nugesinta joje soda, viską suplakus iki vientisos masės, pilame kiaušinius, vėl plakame. Palaiksniui beriame miltus sumaišytus su krakmolu. Viską gerai išplakame ar išmaišome (masė turi gautis standi, perbraukus šakute grioveliai išsilygina ne iš karto). Tada dedam smulkia tarka sutarkuotas morkas ir pasmulkintus riešutus.
Viską išmaišome ir pilame į kepimo formą išteptą sviestu ar išklota kepimo popieriumi.
Kepam apie 30 - 40 min. (kuo platesnė forma tuo trumpiau) 180°C temp.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...