![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Morkų pyragas su riešutais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | aliejaus |
200 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 stiklinės | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
5 vienetai | morkos |
1 sauja | lazdyno riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Aliejų plakame su cukrum, po to dedame grietinę su nugesinta joje soda, viską suplakus iki vientisos masės, pilame kiaušinius, vėl plakame. Palaiksniui beriame miltus sumaišytus su krakmolu. Viską gerai išplakame ar išmaišome (masė turi gautis standi, perbraukus šakute grioveliai išsilygina ne iš karto). Tada dedam smulkia tarka sutarkuotas morkas ir pasmulkintus riešutus.
2.
Viską išmaišome ir pilame į kepimo formą išteptą sviestu ar išklota kepimo popieriumi.
Kepam apie 30 - 40 min. (kuo platesnė forma tuo trumpiau) 180°C temp.
Kepam apie 30 - 40 min. (kuo platesnė forma tuo trumpiau) 180°C temp.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Švelnus pyragas
-
Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
-
Plokštainis diena-naktis
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
La Chocolate Brownie II
-
Paprastas obuolių pyrgas
-
Evelinos varškės pyragas
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
-
Biskvitinis, purus uogų pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Kalėdinis varškės pyragas
-
Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
-
Saldus pyragas
-
Skonio kelias su abrikosais
-
Močiutės keksas
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
-
Tinginys su riešutais
Morkų pyragas su riešutais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Aliejus,
300 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 stiklinės -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
5 vienetai -
Lazdyno riešutai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejų plakame su cukrum, po to dedame grietinę su nugesinta joje soda, viską suplakus iki vientisos masės, pilame kiaušinius, vėl plakame. Palaiksniui beriame miltus sumaišytus su krakmolu. Viską gerai išplakame ar išmaišome (masė turi gautis standi, perbraukus šakute grioveliai išsilygina ne iš karto). Tada dedam smulkia tarka sutarkuotas morkas ir pasmulkintus riešutus.
Viską išmaišome ir pilame į kepimo formą išteptą sviestu ar išklota kepimo popieriumi.
Kepam apie 30 - 40 min. (kuo platesnė forma tuo trumpiau) 180°C temp.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...