
2 stiklinės | cukrus |
6 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 kilogramas | rabarbarai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis pyragas
-
Purus pyragas
-
Braškių ir bananų pyragas
-
Pyragas su agrastais ir vyšniom
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
-
Skanusis keksiukas
-
Plokštainis diena-naktis
-
Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
-
Paprastas pyragas su aguonomis
-
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
-
Mėsos pyragas
-
Manų apkepas su razinomis
-
Obuolių pyragas su meile
-
Imbierinis namelis
-
Lengvai pagaminamas pyragas
-
Meduolis
-
Aguonų keksas
-
Pyragas su kumpiu ir agurkais
Rabarbarų pyragas

- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Rabarbarai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti miltus, išmaišyti, sudėti pjaustytus rabarbarus. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje.
Komentarai (19)
-
mantas
2013-06-08 15:10
kiek laiko reikia kepti rabarbaru piraga
-
as
2011-06-10 19:40
:super:
:-) :-* :taip:
-
||e|ega|as
2010-06-03 21:31
mmmm.. jau kepam :super2: tikiuosi airiski rabarbarai nepaves :atsiprasau: kiek laiko reiketu kepti ? :galvoju:
-
ausryke
2009-11-04 10:56
jokios sodos ir kepimo milteliu nereikia, gerai isplakus kiausinius su cukrumi toks purus gaunasi pyragas :super:
as toki pat kepu su obuoliais ;-)
-
Karolinitike
2009-08-10 13:15
Manau,kad cukraus butu galima deti siek tiek daugiau ir beabejo reiktu deti kepimo milteliu,mnanau,kad taip skaniau.
:-?
-
saulute
2009-05-26 21:57
kepimo milteliai nepamaisys, galima 1-2 saukstelius arba sodos 1 sauksteli ( ji stipresne ir visada reikia per puse maziau nei kepimo milteliu). Dar vienas budas ,kad iskiltu daugiau yra kiausiniu baltymus isplakti iki standziu putu ir imaisyti ant pacio galo labai lengvai i tesla, tas budas veikia bet kur ir varskes apkepui ir pyragams, kepiniai buna purus !
-
zita
2009-05-25 22:42
o kepimo milteliu nereikia???
-
saulute
2009-05-19 23:10
kad nebutu rugstus maisyti per puse su braskemis !
-
Raimonda
2008-07-26 21:25
TRUPUTI RUGSTUS REIKTU GAL MAZIAU RABARBARU DET.