
2 stiklinės | cukrus |
6 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 kilogramas | rabarbarai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Tinginys su riešutais
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Meduoliukas
-
Slyvinis
-
Šokoladinis obuolių pyragas
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Įvairių vaisių pyragas
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Slyvų pyragas
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Sūrio pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
Rabarbarų pyragas

- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Rabarbarai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti miltus, išmaišyti, sudėti pjaustytus rabarbarus. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje.
Komentarai (19)
-
mantas
2013-06-08 15:10
kiek laiko reikia kepti rabarbaru piraga
-
as
2011-06-10 19:40
:super:
:-) :-* :taip:
-
||e|ega|as
2010-06-03 21:31
mmmm.. jau kepam :super2: tikiuosi airiski rabarbarai nepaves :atsiprasau: kiek laiko reiketu kepti ? :galvoju:
-
ausryke
2009-11-04 10:56
jokios sodos ir kepimo milteliu nereikia, gerai isplakus kiausinius su cukrumi toks purus gaunasi pyragas :super:
as toki pat kepu su obuoliais ;-)
-
Karolinitike
2009-08-10 13:15
Manau,kad cukraus butu galima deti siek tiek daugiau ir beabejo reiktu deti kepimo milteliu,mnanau,kad taip skaniau.
:-?
-
saulute
2009-05-26 21:57
kepimo milteliai nepamaisys, galima 1-2 saukstelius arba sodos 1 sauksteli ( ji stipresne ir visada reikia per puse maziau nei kepimo milteliu). Dar vienas budas ,kad iskiltu daugiau yra kiausiniu baltymus isplakti iki standziu putu ir imaisyti ant pacio galo labai lengvai i tesla, tas budas veikia bet kur ir varskes apkepui ir pyragams, kepiniai buna purus !
-
zita
2009-05-25 22:42
o kepimo milteliu nereikia???
-
saulute
2009-05-19 23:10
kad nebutu rugstus maisyti per puse su braskemis !
-
Raimonda
2008-07-26 21:25
TRUPUTI RUGSTUS REIKTU GAL MAZIAU RABARBARU DET.