Luptas ar neluptas cukinijas bei morkas sutarkuoti, išmaišyti su trintu česnaku, žiupsniu druskos, kiaušiniais, smulkintais krapais, tarkuotu sūriu. Tada dėti miltų ir vėl išmaišyti. Šaukštu dėti paruoštą tešlą į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiais paskrus.
Pastaba. Jei tešla pernelyg skysta dėl cukinijos sulčių, dėkite daugiau miltų.

Rudeniški cukinijų blyneliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai | cukinija (jaunos) |
1 vienetas | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
100 gramų | sūris (tarkuotas (nebūtina)) |
šiek tiek | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies blynukai
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Mėtiniai varškėčiai
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Jogurtiniai blynai
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Blynai su grybais
-
Bulviniai blynai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Švediški bulviniai blynai
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Meilės blynai
-
Blyneliai
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Riešutiniai varškėčiai
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Amerikietiški blynukai
-
Bulvių „Pampuškos“
-
Lietiniai su vištienos įdaru
Rudeniški cukinijų blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Cukinija, jaunos,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, tarkuotas (nebūtina),
100 gramų - Krapai, smulkinti
- Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Luptas ar neluptas cukinijas bei morkas sutarkuoti, išmaišyti su trintu česnaku, žiupsniu druskos, kiaušiniais, smulkintais krapais, tarkuotu sūriu. Tada dėti miltų ir vėl išmaišyti. Šaukštu dėti paruoštą tešlą į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiais paskrus.
Pastaba. Jei tešla pernelyg skysta dėl cukinijos sulčių, dėkite daugiau miltų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...