Luptas ar neluptas cukinijas bei morkas sutarkuoti, išmaišyti su trintu česnaku, žiupsniu druskos, kiaušiniais, smulkintais krapais, tarkuotu sūriu. Tada dėti miltų ir vėl išmaišyti. Šaukštu dėti paruoštą tešlą į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiais paskrus.
Pastaba. Jei tešla pernelyg skysta dėl cukinijos sulčių, dėkite daugiau miltų.

Rudeniški cukinijų blyneliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai | cukinija (jaunos) |
1 vienetas | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
100 gramų | sūris (tarkuotas (nebūtina)) |
šiek tiek | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su obuolais
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Blynai su grūdėta varške
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Čirviniai blynai su bananais
-
Cukinijų blyneliai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Vištienos blyneliai
-
Blynai "Obuoliukas"
-
Bulviniai blynai su dešrelėmis
-
Švediški bulviniai blynai
-
Burokėlių blynai su varške
-
Virtų bulvių blynai
-
Lietiniai su varške
-
Česnakiniai blyneliai
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Lietiniai su padažu
Rudeniški cukinijų blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Cukinija, jaunos,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, tarkuotas (nebūtina),
100 gramų - Krapai, smulkinti
- Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Luptas ar neluptas cukinijas bei morkas sutarkuoti, išmaišyti su trintu česnaku, žiupsniu druskos, kiaušiniais, smulkintais krapais, tarkuotu sūriu. Tada dėti miltų ir vėl išmaišyti. Šaukštu dėti paruoštą tešlą į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiais paskrus.
Pastaba. Jei tešla pernelyg skysta dėl cukinijos sulčių, dėkite daugiau miltų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...