Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.

Rūkytos lašišos užkandėlė
INGREDIENTAI:
100 gramų | majonezas |
100 gramų | salierai (gumbai) |
40 gramų | grietinė |
200 gramų | lašiša |
100 gramų | poras |
50 mililitrų | citrinų sultys |
20 gramų | krapai (smulkinti) |
50 gramų | ikrai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Bulvytės fri
-
Lenkiškai virti vėžiai
-
Zombių akytės
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Silkė su paprikomis
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Gruziniškas chačapuri
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Pomidoriukai
-
Obuoliai su varške
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
Rūkytos lašišos užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Majonezas,
100 gramų -
Salierai, gumbai,
100 gramų -
Grietinė,
40 gramų -
Lašiša,
200 gramų -
Poras,
100 gramų -
Citrinų sultys,
50 mililitrų -
Krapai, smulkinti,
20 gramų -
Ikrai, juodieji,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...