Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.

Rūkytos lašišos užkandėlė
INGREDIENTAI:
100 gramų | majonezas |
100 gramų | salierai (gumbai) |
40 gramų | grietinė |
200 gramų | lašiša |
100 gramų | poras |
50 mililitrų | citrinų sultys |
20 gramų | krapai (smulkinti) |
50 gramų | ikrai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Švelnioji silkė
-
Omletas su krevetėmis
-
Piršteliai su kmynais
-
Zombių akytės
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Salotos ananase
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Braškės šokolade
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Silkutė su cinamonu
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Vištienos vyniotinis
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Spurgos iš varškės
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Užkandis su unguriu
Rūkytos lašišos užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Majonezas,
100 gramų -
Salierai, gumbai,
100 gramų -
Grietinė,
40 gramų -
Lašiša,
200 gramų -
Poras,
100 gramų -
Citrinų sultys,
50 mililitrų -
Krapai, smulkinti,
20 gramų -
Ikrai, juodieji,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...