Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.

Rūkytos lašišos užkandėlė
INGREDIENTAI:
100 gramų | majonezas |
100 gramų | salierai (gumbai) |
40 gramų | grietinė |
200 gramų | lašiša |
100 gramų | poras |
50 mililitrų | citrinų sultys |
20 gramų | krapai (smulkinti) |
50 gramų | ikrai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Duona su sūriu
-
Švilpikai
-
Kiaušinienė su batonu
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Pusryčiai puodelyje
-
Kepta duona su padažu
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Omletas su riešutais
-
Lašišos sumuštinukai
-
Sūrio ritinukai
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Skrebučiai su sūriu
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Vėrinukai
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Skani užkandėlė
Rūkytos lašišos užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Majonezas,
100 gramų -
Salierai, gumbai,
100 gramų -
Grietinė,
40 gramų -
Lašiša,
200 gramų -
Poras,
100 gramų -
Citrinų sultys,
50 mililitrų -
Krapai, smulkinti,
20 gramų -
Ikrai, juodieji,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...