Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.

Rūkytos lašišos užkandėlė
INGREDIENTAI:
100 gramų | majonezas |
100 gramų | salierai (gumbai) |
40 gramų | grietinė |
200 gramų | lašiša |
100 gramų | poras |
50 mililitrų | citrinų sultys |
20 gramų | krapai (smulkinti) |
50 gramų | ikrai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Duona su įdaru
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Sūrio lazdelės
-
Keptas varškės sūris
-
Kepti kukurūzai
-
Keptas sūris
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Šokoladinės braškės
-
Naminė pica
-
Braškės šokolade
-
Kepti kiaušiniai
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Mylimųjų pica
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Triušienos mėsos iešmeliai
Rūkytos lašišos užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Majonezas,
100 gramų -
Salierai, gumbai,
100 gramų -
Grietinė,
40 gramų -
Lašiša,
200 gramų -
Poras,
100 gramų -
Citrinų sultys,
50 mililitrų -
Krapai, smulkinti,
20 gramų -
Ikrai, juodieji,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...