Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.

salierų ir morkų užkandis
INGREDIENTAI:
300 gramų | salierai (šaknys) |
250 gramų | morkos |
30 gramų | margarinas |
3 valgomieji šaukštai | varškė |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (kapotos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Šulinėliai su žandenomis
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Ūmėdės padaže
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Fokačija su pagardais
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sauliaus kibinai
-
Užkanda "Lelijos"
-
Kibinai
-
Šventiniai krepšeliai
salierų ir morkų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
300 gramų -
Morkos,
250 gramų -
Margarinas,
30 gramų -
Varškė,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...