Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
salierų ir morkų užkandis
INGREDIENTAI:
300 gramų | salierai (šaknys) |
250 gramų | morkos |
30 gramų | margarinas |
3 valgomieji šaukštai | varškė |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (kapotos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avokadai su krevetėmis
- Silkės ir bulvės susitikimas
- Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
- Ant grotelių keptos daržovės
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Silkė su salotomis
- Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
- Krepšeliai su grybais
- Suši su krabų lazdelėmis
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Kiaušinių krepšeliai
- Lazdelės su sūriu
- Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
- Užkandis su vytinta jautiena
- Ančiukų širdelių užkandelė
- Įdarytų paprikų užkandis
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Karšti sumuštiniai su morkomis
- Silkių vyniotiniai
- Pikantiški sumuštiniai
salierų ir morkų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
300 gramų -
Morkos,
250 gramų -
Margarinas,
30 gramų -
Varškė,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...