Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
salierų ir morkų užkandis
INGREDIENTAI:
300 gramų | salierai (šaknys) |
250 gramų | morkos |
30 gramų | margarinas |
3 valgomieji šaukštai | varškė |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (kapotos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su svogūniukais
-
Įdaryti pomidorai
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Duona su sūriu
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Vištienos sandvičiai
-
Daržovių užkandėlė
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Japoniški suktinukai
-
Cukinijų gardėsis
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Roterdamo riekelės
-
Olandiška silkė
-
Kibinai
salierų ir morkų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
300 gramų -
Morkos,
250 gramų -
Margarinas,
30 gramų -
Varškė,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...