Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.

salierų ir morkų užkandis
INGREDIENTAI:
300 gramų | salierai (šaknys) |
250 gramų | morkos |
30 gramų | margarinas |
3 valgomieji šaukštai | varškė |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (kapotos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos bandelės
-
Naminė pica
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Šaltiena su vištiena
-
Šokoladinės braškės
-
Užkandėlė su šonine
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Cukinijų užkanda
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Duonos "suši"
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Silkė su daržovėmis
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Kiaušiniai – vėžliukai
salierų ir morkų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
300 gramų -
Morkos,
250 gramų -
Margarinas,
30 gramų -
Varškė,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...