Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.

salierų ir morkų užkandis
INGREDIENTAI:
300 gramų | salierai (šaknys) |
250 gramų | morkos |
30 gramų | margarinas |
3 valgomieji šaukštai | varškė |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (kapotos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Olandiška silkė
-
Jaučio liežuvio užkanda
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
-
Ispanijos omletas
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Daržovių puokštė
-
Kaimiškas sumuštinis
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Pomidorų mėsainis
-
Čeburekai su grybais
salierų ir morkų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
300 gramų -
Morkos,
250 gramų -
Margarinas,
30 gramų -
Varškė,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...