Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.

salierų ir morkų užkandis
INGREDIENTAI:
300 gramų | salierai (šaknys) |
250 gramų | morkos |
30 gramų | margarinas |
3 valgomieji šaukštai | varškė |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (kapotos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Riešutų užkandėlė
-
Helovyno užkandžiai
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Lašišos vėrinukai
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Vištienos file užkandis
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Daržovių užkandėlė
-
Amerikietiški vafliai
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Silkė pataluose
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Pica studentiška
-
Užklota pica
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Lietuviški "sushiai"
salierų ir morkų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
300 gramų -
Morkos,
250 gramų -
Margarinas,
30 gramų -
Varškė,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...