Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
salierų ir morkų užkandis
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | salierai (šaknys) |
| 250 gramų | morkos |
| 30 gramų | margarinas |
| 3 valgomieji šaukštai | varškė |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (kapotos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai su arbata
-
Varškės kamuolėliai
-
Užkanda "Braškės"
-
Sulekta Speltos pica
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Traškus migdolų užkandis
-
Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
-
Picos - ricos
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Kepenelių vyniotinis
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Paprikų valtelės
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
salierų ir morkų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Salierai, šaknys,
300 gramų -
Morkos,
250 gramų -
Margarinas,
30 gramų -
Varškė,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės, kapotos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
