Silkė japoniškai
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | slyvos (geltonoji) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skrebučiai su sūriu
- Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
- Migdolinės pelytės
- Užkandėlė su rūkyta žuvimi
- VILIUKO sumuštiniai
- Uždara pica
- Daržovės drebučiuose
- Šventiniai nugarinės suktinukai
- Mylimųjų pica
- Krekerių užkandėlė
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Šventiniai braškių vėrinukai
- Egzotiškos Tortilijos
- Marinuota silkės filė
- Vabaliukai
- Vėrinukai
- Suši
- Triušienos kepenėlių keksiukai
- Užkanda "Braškės"
Silkė japoniškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė,
4 vienetai - Druska
-
Slyvos, geltonoji,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...