
Silkė japoniškai
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | slyvos (geltonoji) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Keptų paprikų užkandis
-
Užkanda "Braškės"
-
Šokoladinės braškės
-
Grybų užkandis
-
Lašišos bokšteliai
-
Švelnūs suktinukai
-
Burgundiškos pupelės
-
Pica studentiška
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Virtinukai su grybais
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Vorų užkandėlė
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
Silkė japoniškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė,
4 vienetai - Druska
-
Slyvos, geltonoji,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...