Silkė japoniškai
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | slyvos (geltonoji) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Roksės užkandėlė
- Traškios sūrio lazdelės
- Pusryčiai puodelyje
- Sūrio kamuoliukai
- Kepta duona - kitaip
- Duona su įdaru
- Pievagrybių garnyras
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Triušienos kepenėlių keksiukai
- Pica, kepta keptuvėje
- Obuoliai skarelėse
- Vaisių vėrinukai
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Pomidorų mėsainis
- Kepti kiaušiniai
- Silkė su daržovėmis
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Karališka kiaušinienė su pomidorais
- Džiovinti kopūstai
- Cukinijų gardėsis
Silkė japoniškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė,
4 vienetai - Druska
-
Slyvos, geltonoji,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...