Silkė japoniškai
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | silkė |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | slyvos (geltonoji) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
| 50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Sumuštinukai su silke
-
Užtepėlė su tunu
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
-
Piciukai
-
Vištienos vyniotinis
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Kūčiukai
-
Silkė su paprikomis
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Krevetės
-
Lavašo sumuštiniai
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Krepšeliai su daržovėmis
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Varškės ir duonos blynai
-
Šventinė silkė su razinomis
Silkė japoniškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė,
4 vienetai - Druska
-
Slyvos, geltonoji,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
