
Silkė japoniškai
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | slyvos (geltonoji) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Velykinis užkandis
-
Įdaryti avokadai
-
Kiaušiniai su arbata
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Mėsos duona
-
Migdolinės pelytės
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Dinos sumuštinukai
-
Vaisių vėrinukai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Meilės pica su Spelta
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Gruziniškas chačapuri
-
Omleto keksiukai
-
Salotos „Antikvaras“
-
Varškės kamuolėliai
-
Bulviniai traškučiai
Silkė japoniškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė,
4 vienetai - Druska
-
Slyvos, geltonoji,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...