
Silkė japoniškai
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | slyvos (geltonoji) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė pica su faršu
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Maki suši
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Olandiška silkė
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Įdaryti kiaušiniai lukštuose
-
Dešrelės spiralėje
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Sojos faršas su makaronais
-
Pica, kepta keptuvėje
-
Velykinis užkandis
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Duona su sūriu
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Kepti svogūno žiedai
Silkė japoniškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė,
4 vienetai - Druska
-
Slyvos, geltonoji,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...