
Silkė japoniškai
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | slyvos (geltonoji) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Pingviniukai
-
Virtas vyniotinis
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Kibinai
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Vegetariškos picutės
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Česnakiniai šonkauliukai
Silkė japoniškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė,
4 vienetai - Druska
-
Slyvos, geltonoji,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...