![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Silkė su burokėliais ir obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | silkė |
2 vienetai | obuoliai |
200 gramų | majonezas |
1 vienetas | burokėliai (virtas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Silkė patale
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Ispanijos omletas
-
Įdarytas pomidoras
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Silkė su pomidorais
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Piciukai
-
Čeburėkai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Pomidorų užkandėlė
-
Suši su lašiša
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Užkandukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
Silkė su burokėliais ir obuoliais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Silkė,
4 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Majonezas,
200 gramų -
Burokėliai, virtas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...