
Silkė su burokėliais ir obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | silkė |
2 vienetai | obuoliai |
200 gramų | majonezas |
1 vienetas | burokėliai (virtas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Bulvytės fri
-
Lenkiškai virti vėžiai
-
Zombių akytės
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Silkė su paprikomis
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Gruziniškas chačapuri
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Pomidoriukai
-
Obuoliai su varške
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
Silkė su burokėliais ir obuoliais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Silkė,
4 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Majonezas,
200 gramų -
Burokėliai, virtas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...