Silkė su burokėliais ir obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | svogūnai |
| 4 vienetai | silkė |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 200 gramų | majonezas |
| 1 vienetas | burokėliai (virtas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Daržovių miksas "Vasara"
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Avokado užtepėlė
-
Omleto keksiukai
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Kepti svogūnai tešloje
-
Duonos riekutės tešloje
-
Omletas su sūriu
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Lašišos bokšteliai
-
Obuoliai su varške
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Silkė su burokėliais
Silkė su burokėliais ir obuoliais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Silkė,
4 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Majonezas,
200 gramų -
Burokėliai, virtas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
