
Silkė su burokėliais ir obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | silkė |
2 vienetai | obuoliai |
200 gramų | majonezas |
1 vienetas | burokėliai (virtas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Duona su sūriu
-
Švilpikai
-
Kiaušinienė su batonu
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Pusryčiai puodelyje
-
Kepta duona su padažu
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Omletas su riešutais
-
Lašišos sumuštinukai
-
Sūrio ritinukai
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Skrebučiai su sūriu
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Vėrinukai
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Skani užkandėlė
Silkė su burokėliais ir obuoliais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Silkė,
4 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Majonezas,
200 gramų -
Burokėliai, virtas,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos, išvalytos, be kaulų silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: pjaustytų svogūnų, silkių, tarkuotų burokėlių, tarkuotų obuolių, majonezo ir vėl svogūnų, silkių ir t.t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Taip paruošta silkė 24 val. laikoma šaldytuve. Tiekiama tame pačiame dubenėlyje.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...