
Silkės apkepas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Įdarui: | ||
7 vienetai | silkė (filė) | |
4 vienetai | svogūnai | |
1 stiklinė | kečupas | |
30 gramų | sviestas | |
Tešlai: | ||
600 gramų | miltai | |
70 gramų | sviestas | |
30 gramų | mielės | |
4 vienetai | kiaušiniai | |
1 stiklinė | pienas | |
Pabarstymui: | ||
500 gramų | sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sumaišome tešlai skirtus produktus ir paruošiame mielinę tešlą. Iškočiojame ir kepame riebalais pateptoje skardoje, kol iškeps.
2.
Svogūnus supjaustome ir pakepame su sviestu.
3.
Silkės filė supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į keptuvę su svogūnais. Užpilame kečupo ir gerai išmaišome.
4.
Ant baigiančio kepti pagrindo uždedame paruoštą įdarą ir apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame dar 10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir kukurūzų apkepas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Omletas su šviežiais bazilikais
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Duonos apkepas
-
Pyragas „La Sūrio“
-
Tinginių pica
-
Tarta su špinatais ir dešrelėmis
-
Pica su vištiena
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Veršio inkstų apkepas
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
Silkės apkepas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė, filė,
7 vienetai -
Svogūnai,
4 vienetai -
Kečupas,
1 stiklinė -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
600 gramų -
Sviestas,
70 gramų -
Mielės,
30 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sūris,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome tešlai skirtus produktus ir paruošiame mielinę tešlą. Iškočiojame ir kepame riebalais pateptoje skardoje, kol iškeps.
Svogūnus supjaustome ir pakepame su sviestu.
Silkės filė supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į keptuvę su svogūnais. Užpilame kečupo ir gerai išmaišome.
Ant baigiančio kepti pagrindo uždedame paruoštą įdarą ir apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame dar 10 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai