Silkės apkepas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| Įdarui: | ||
| 7 vienetai | silkė (filė) | |
| 4 vienetai | svogūnai | |
| 1 stiklinė | kečupas | |
| 30 gramų | sviestas | |
| Tešlai: | ||
| 600 gramų | miltai | |
| 70 gramų | sviestas | |
| 30 gramų | mielės | |
| 4 vienetai | kiaušiniai | |
| 1 stiklinė | pienas | |
| Pabarstymui: | ||
| 500 gramų | sūris | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sumaišome tešlai skirtus produktus ir paruošiame mielinę tešlą. Iškočiojame ir kepame riebalais pateptoje skardoje, kol iškeps.
2.
Svogūnus supjaustome ir pakepame su sviestu.
3.
Silkės filė supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į keptuvę su svogūnais. Užpilame kečupo ir gerai išmaišome.
4.
Ant baigiančio kepti pagrindo uždedame paruoštą įdarą ir apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame dar 10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Šventinė kiaušinienė
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Menkės apkepas su grybais
-
Grikių apkepas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Silkės apkepas
-
Pievagrybių apkepas
-
Ryžių apkepas
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Žuvies pyragas
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Lietinių tortas
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
-
Stebuklingas omletas
Silkės apkepas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Silkė, filė,
7 vienetai -
Svogūnai,
4 vienetai -
Kečupas,
1 stiklinė -
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
600 gramų -
Sviestas,
70 gramų -
Mielės,
30 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sūris,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome tešlai skirtus produktus ir paruošiame mielinę tešlą. Iškočiojame ir kepame riebalais pateptoje skardoje, kol iškeps.
Svogūnus supjaustome ir pakepame su sviestu.
Silkės filė supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į keptuvę su svogūnais. Užpilame kečupo ir gerai išmaišome.
Ant baigiančio kepti pagrindo uždedame paruoštą įdarą ir apibarstome tarkuotu sūriu. Kepame dar 10 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai