Šokoladiniai keksiukai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
100 gramų | šokoladas (juodas kartus ) |
150 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
120 gramų | miltai |
50 gramų | konjakas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
50 gramų | krakmolas |
50 gramų | kakava |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nesmulkiai sulaužyti šokoladą. Sviestą išlydyti ant ugnies, supilti cukrų ir išmaišyti iki purios masės. Įmušti po vieną kiaušinį, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, krakmolą, kakavą, vanilinį cukrų,konjaką bei šokoladą. Viską gerai išmaišyti. Tešla neturiu būti nei labai kieta, nei skysta. Įkaitinti orkaitę iki 180° temp. Masę supilti į keksiukų formeles arba į vieną didelę kekso formą, įdėti į orkaitę ir kepti apie 40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Meduoliukai
- Minkšti morkų keksiukai
- Varškės-riešutų keksas "Margutis"
- Moliūgų keksas su riešutais
- Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
- Duonos keksas
- Keksiukai su šviežiomis uogomis
- Keksas su razinomis
- Velykų pyragas
- Keksiukai su riešutais
- Sveikuoliški keksiukai
- Dvispalvis keksas su šokoladu
- Aguonų keksas
- Šokoladinis keksas
- Morkų keksiukai
- Kondensuoto pieno keksiukai
- ''Kiaušinukai''
- Šokoladiniai keksiukai
- Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
- Keksiukai "Raudonasis aksomas"
Šokoladiniai keksiukai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Šokoladas, juodas kartus ,
100 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
120 gramų -
Konjakas,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Krakmolas,
50 gramų -
Kakava,
50 gramų -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nesmulkiai sulaužyti šokoladą. Sviestą išlydyti ant ugnies, supilti cukrų ir išmaišyti iki purios masės. Įmušti po vieną kiaušinį, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, krakmolą, kakavą, vanilinį cukrų,konjaką bei šokoladą. Viską gerai išmaišyti. Tešla neturiu būti nei labai kieta, nei skysta. Įkaitinti orkaitę iki 180° temp. Masę supilti į keksiukų formeles arba į vieną didelę kekso formą, įdėti į orkaitę ir kepti apie 40 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Danguolė
2017-04-11 15:12
Puikus, ypač vaikai mėgsta.
-
Patricija
2016-01-10 11:43
Puikiai viska supratau vau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...