
4 valgomieji šaukštai | kokosas (drožlės) |
1 valgomasis šaukštas | kakava |
40 gramų | juodojo šokolado |
1 valgomasis šaukštas | pienas (arba grietinėlė) |
200 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
70 gramų | grietinė |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
Išlydykite šokoladą, įpilkite pieno ir išmaišykite. Patepkite su maistiniu šepetėliu iškepusius sausainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su riešutais
-
Šokoladinis pyragaitis mikrobangėje
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Sausainiai "paršiukai"
-
Varškės tortas su citrinų sultimis
-
Citrininiai sausainiai
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Apelsininiai sausainiukai
-
Bandelės širdutės
-
Aguoninis biskvitas
-
Saldžios juostelės
-
Šokoladinis keksas
-
Spurgos kitaip
-
Pyragas "Apelsinas"
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
-
Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
-
Paprasti sausainiai su šokolado glaistu
-
Skaniausias pasaulyje obuolių pyragas
Šokoladiniai sausainiai su kokosu

- Paruošimo laikas:
-
Kokosas, drožlės,
4 valgomieji šaukštai -
Kakava,
1 valgomasis šaukštas -
Juodasis šokoladas,
40 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
70 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su persijotais miltais, grietine+soda, cukrumi ir kiaušinių tryniais. Išminkykite tešlą ir padalykite į dvi dalis. Į vieną dalį įdėkite kakavos, o į kitą kokoso. Padalykite tešlos dalį dar į dvi dalis. Apibarstykite darbo paviršių miltais ir plonai kiek tik įmanoma iškočioti kiekvieną tešlos dalį. Kočėlo pagalba pernešti tešlą su kokosais ant šokoladinės tešlos ir tada padalinti į 8 dalis. Susukti kiekvieną dalį pradedant nuo plačiausio iki siauriausio galo. Taip paruošti likusias tešlas. Išklokite skardą kepimo popieriumi. Dėkite ant popieriaus sausainius ir kepkite apie 20 minučių.
Išlydykite šokoladą, įpilkite pieno ir išmaišykite. Patepkite su maistiniu šepetėliu iškepusius sausainius.
Komentarai (3)
-
metaline
2011-01-27 19:12
labai skan8s gavosi :super: