4 valgomieji šaukštai | kokosas (drožlės) |
1 valgomasis šaukštas | kakava |
40 gramų | juodojo šokolado |
1 valgomasis šaukštas | pienas (arba grietinėlė) |
200 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
70 gramų | grietinė |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
Išlydykite šokoladą, įpilkite pieno ir išmaišykite. Patepkite su maistiniu šepetėliu iškepusius sausainius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šimtalapis su razinomis
- Pavasariškai žalias pyragas
- Obuolių pyragėliai
- Obuolių pyragas su aguonomis
- Pynutės su šokoladu
- Apvalus „Napoleonas“
- Trupiniai grietinėlėje
- Sausainiai su šokolado gabaliukais
- Dvispalvis keksas su šokoladu
- Keksiukai su uogomis
- Paprastas obuolių pyrgas
- Šokoladiniai keksiukai
- Šokoladinis vyniotinis su kokosais
- Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
- Tortas "Karamelės lašas"
- Velykinis pyragas
- Rageliai
- Šakotis (bankuchenas)
- Medaus keksiukai
- Pyragas "Saldus lyg sapnas"
Šokoladiniai sausainiai su kokosu
- Paruošimo laikas:
-
Kokosas, drožlės,
4 valgomieji šaukštai -
Kakava,
1 valgomasis šaukštas -
Juodasis šokoladas,
40 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
70 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su persijotais miltais, grietine+soda, cukrumi ir kiaušinių tryniais. Išminkykite tešlą ir padalykite į dvi dalis. Į vieną dalį įdėkite kakavos, o į kitą kokoso. Padalykite tešlos dalį dar į dvi dalis. Apibarstykite darbo paviršių miltais ir plonai kiek tik įmanoma iškočioti kiekvieną tešlos dalį. Kočėlo pagalba pernešti tešlą su kokosais ant šokoladinės tešlos ir tada padalinti į 8 dalis. Susukti kiekvieną dalį pradedant nuo plačiausio iki siauriausio galo. Taip paruošti likusias tešlas. Išklokite skardą kepimo popieriumi. Dėkite ant popieriaus sausainius ir kepkite apie 20 minučių.
Išlydykite šokoladą, įpilkite pieno ir išmaišykite. Patepkite su maistiniu šepetėliu iškepusius sausainius.
Komentarai (3)
-
metaline
2011-01-27 19:12
labai skan8s gavosi :super: