Šparagines pupeles nuplaukite ir apvirkite pasūdytame vandenyje. Kai jos šiek tiek atvėsta, ankštis supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepkite su sviestu. Sudėkite pomidorų padažą, grietinę ir džiūvėsėlius.
Šparagines pupeles patiekite karštas.

Šparaginių pupelių užkandis
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | šparaginės pupelės |
200 gramų | sviestas |
200 gramų | grietinė |
100 gramų | pomidorų padažas |
30 gramų | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Duonos "suši"
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Vegetariškos picutės
-
Pusryčių užkandėlė
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Paprikų laiveliai
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Vištienos sandvičiai
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Pomidoriukai
-
Olivijos omletas
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Parmezano morengai
-
Sauliaus kibinai
-
Traškus užkandis prie alaus
Šparaginių pupelių užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Šparaginės pupelės,
1 kilogramas -
Sviestas,
200 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Pomidorų padažas,
100 gramų -
Džiūvėsėliai,
30 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagines pupeles nuplaukite ir apvirkite pasūdytame vandenyje. Kai jos šiek tiek atvėsta, ankštis supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepkite su sviestu. Sudėkite pomidorų padažą, grietinę ir džiūvėsėlius.
Šparagines pupeles patiekite karštas.
Reklama:
Komentarai (4)
-
laima
2010-07-13 14:36
Puikus receptas, be to laabai skanu :-p :taip: :super2:
-
Agne
2010-01-25 12:25
ok
-
(anonimas)
2009-06-25 16:36
:super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...