
100 gramų | soja (faršas) |
1 vienetas | svogūnai (ropinis) |
60 gramų | aliejaus |
60 gramų | krakmolas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta jautiena
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Ūkininko suktinukas
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Jautienos šašlykas
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Kepti ryžiai
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Aštrus šašlykas
-
Lietiniai su grybais
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Kepti cukinijų griežinėliai
Sveikuolių maltinis

- Paruošimo laikas:
-
Soja, faršas,
100 gramų -
Svogūnai, ropinis,
1 vienetas -
Aliejus,
60 gramų -
Krakmolas,
60 gramų - Kalendra
- Džiūvėsėliai
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sojos faršą užplikykite karštu vandeniu, plaukite, kol išbrinks. Sudėkite pakepintus svogūnus, krakmolą, prieskonius ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės formuokite apvalios formos maltinius, pavoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite liejuje, kol gražiai aprus. Patiekite su padažu, virtomis bulvėmis ir daržovėmis.
Komentarai (4)
-
kasa
2017-01-03 08:27
Kokie esate lietuviai jeigu rašyt nesugebat be klaidų? Kam išviso rašyt receptą jei nesuprast kas parašyta? Taip ir sunervina tokie beraščiai o daministracija užsitraukia gėdą. Parašysiu būtinai kad pašalintų Jus iš šio portalo!!!!!!!!!
-
Do
2013-12-19 16:46
Kažkaip labai nesilipdė tie koktetukai, viskas suiro. Tiesa sojos faršo naudojau apie 150g. Dėjau bulvių krakmolo. Gal per mažai? Ką dariau ne taip? Ar per daug drėgmės, labiau nusunkti reikėjo sojos faršą?